37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlik programı açıklandı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği 10-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yayınlanma: 18.10.2018 - 23:59
Abone Ol google-news

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği 10-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yılki teması “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” olacak. Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuar, konukların ve Onur Yazarı Selim İleri’nin katılımıyla düzenlenecek pek çok edebiyat etkinliğine ev sahipliği yapacak.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Mustafa Kemal Atatürk, fuarın açılış günü olan 10 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek etkinliklerle TÜYAP’ta anılacak. Yapı Kredi Yayınları’nın düzenlediği “Mustafa Kemal Atatürk’e Yakından Bakmak” isimli söyleşide İpek Çalışlar ve Teyfur Erdoğdu; İnkılap Yayınları tarafından düzenlenen “Atatürk Etkisi” söyleşisinde ise Sinan Meydan konuşmacı olacak. Aytül Akal’ın minik okurlarıyla buluşacağı “Atatürk Olmak” söyleşisi ise Uçanbalık Yayınları tarafından düzenlenecek.

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, ARTİST 2018 / 28. İstanbul Sanat Fuarı ile eşzamanlı gerçekleştirilecek. Girişin öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu fuar, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek; fuarın son günü 18 Kasım Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecektir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler