Cerrah’tan 16:9 itirafı: Tanıdık indirimi, 400 bine aldım

Çekmeköy’deki lüks Yeşil Vadi sitesinde evinin bulunmadığını, çünkü sattığını açıklayan Celalettin Cerrah, 16:9’daki daireyi, 200 bin kendisinin 200 bin de kızının eklemesiyle 400 bin TL’ye aldıklarını söyledi. 16:9’da bu kadar düşük fiyata daire satılmadığını anımsattığımızda da “Mesut Toprak’la yıllardır tanışırız bana indirim yapmış olabilir” dedi.

Yayınlanma: 28.08.2014 - 20:25
Abone Ol google-news

Eski İstanbul Emniyet Müdürü ve Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, yaptığı açıklamada İstanbulâda üç ayrı lüks sitede dairesi olmadığını, Yeşil Vadi’deki evini sattığını, o parayla Ataköy konutlarındaki daireyi aldığını bildirdi.

Önceki gün gazetemizde Celalettin Cerrah’ın 16:9 dışında, Yeşil Vadi ve Ataköy konaklarında da milyon dolarlık daireleri olduğunu belirten “Bir İstanbul Polisinin Emlak Maceraları” başlığı altında haberimiz yayımlanınca, Cerrah telefonla arayarak üzüntülerini belirtti. Kendisinin İstanbul’da üç değil, iki dairesi olduğunu, çünkü Çekmeköy Yeşil Vadi Sitesi’ndeki daireyi sattığını açıkladı. Ataköy Konakları’nı da bu para ile satın aldığını söyleyen Celalettin Cerrah şöyle devam etti:

“Benim lüks konut kolleksiyoneri gibi davrandığımı yazmışsınız. Üç ayrı lüks sitede konutum varmış gibi bir bilgi vermişsiniz. Bu doğru değil. Sorsaydınız söylerdim. Benim İstanbul’da üç değil iki konutum var. Yeşil Vadi sitesinde evim yok mesala. Çünkü o konutu sattım ve onun parasıyla Ataköy Konutları’ndaki daireyi aldım. Onaltı dokuz kulelerindeki evimi de kızımla ortak aldık. Kızım yurtdışında yıllarca çalışan, öğretim üyeliği yapan biri. Ben de yıllardır 1. sınıf Emniyet müdürlüğü yapıyorum. Biraz kızımın biraz da benim birikimim vardı. İki yüz bin TL. Kızımın vardı iki yüz bin TL. de benim birikimim vardı. Birleştirdik 400 bin TL’ye 16:9’daki daireyi aldık.”

“16:9’da 400 bin TL’ye satılan daire yok” hatırlatmasında bulununca Cerrah, “İnşaatı yapan Mesut Toprak’la birbirimizi yıllardır tanırız. O tanışıklıktan dolayı bana indirim yapmış olabilir” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler