Erdoğan: İnsanları ayıran bir parti değiliz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kadın Kolları Eğitim Programı’nda konuştu. Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde yine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. 'İnsan ayıran bir parti değiliz' diyen Erdoğan 'Bay Kemal' diye seslendiği Kılıçdaroğlu için 'Onda bundan ders alacak neyse gerisini söylemeyeyim' ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 22.10.2018 - 13:24
Abone Ol google-news

Erdoğan AKP Kadın Kolları Eğitim Programı’nda konuştu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

-Kadınları dışlayanların siyasi akıbeti hüsrandır. Partimizde sahicilik esastır.

-Kadınların hakettiği yere gelmesi için mücadele ettik. 17 yıldır AKP'nin sancağı dalgalanıyorso bu kadınların sayesindedir.

-Ayıran, ayrıştıran bir parti değiliz.

-Biz muhacırı da ensarı da çok sevdik. Bay Kemal sen bizim sevdiğimiz muhacırları geldikleri yere gönderme hevesinde olabilirsin. Çünkü sen muhacır nedir bilmezsin. Bombadan kaçmak nedir bilmezsin. Başına böyle bir akıbet geldiğinde sonun ne olacak bilmezsin. Bizim medeniyemizde ikiside gayet açık bir şekilde bilinir.

-3.5 milyon Suriyeli bizim misafirimizdir. Yanlışları, hataları olabilir. Hepsi ayrı mesele.

-AB verdiği yardım sözünü yerine getirmedi. Verdikleri para 1 milyon 750 avro. Vermeseler de biz kapımızı açmaya devam ediyoruz.

"CHP'yi Kılıçdaroğlu'ndan kurtarmamız lazım"

- Irkçı kelimelerle savaştan kaçan mazlumları hedef alarak 3-5 oy alabileceklerini düşünüyorlar. Bu milleti galeyana getirmek için söylemedik laf bırakmıyorlar. Türk mlletinin ferasetini anlayamadılar. Ne yaparlarsa yapsınlar mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak, yine aynı hezimeti yaşayacaklar. Biz her zaman kendi bildiğimizi yaptık, standardımızı muhalefetin belirlemesine izin vermedik. Mart  2019 seçimleri sıradan bir seçim değildir. Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacak. Çünkü ana muhalefetin başıdaki zat sadece milletin değil, CHP'nin de başına bela. CHP'yi bundan kurtarmamız lazım.

 -Çıkmış 'ülkede demokrasi yok' diyor. Her seçimi kaybedip yine giriyorsun bundan büyük demokrasi olur mu? Ve bundan ders almıyorsun. Onda bundan ders alacak neyse gerisini söylemeyeyim...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler