Acılı anneden bakanlığın mesajına tepki

Çorlu Tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden anne Mısra Öz Sel, İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği mesaja tepki gösterdi.

Yayınlanma: 26.10.2018 - 22:30
Abone Ol google-news

İçişleri Bakanlığı’nın, bir süredir cep telefonlarına gönderdiği, “Değerli anne babalar; çocuklarımızla ilgili bakım ve gözetim sorumluluklarımızı aksatmayalım, bir başkasına devretmeyelim, kaybolmamaları için tedbirli olalım” mesajını Twitter hesabından paylaşan Özgür Mumcu, “Sevgili İçişleri Bakanlığı anne ve babaları bakım ve gözetim sorumluluğu hakkında uyarırken mesela Çorlu tren kazasında evladını yitiren insanlara da sabahın bir köründe bu mesajı gönderdiniz mi?” diye yazdı.

Mumcu’nun paylaşımına Çorlu’da temmuz ayında yaşanan tren kazasında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel’in annesi Mısra Öz Sel de yorum yaptı.

Sel, bakanlığın mesajına tepki göstererek, “Aynı duyarlı mesaj bana geldi!! Ama benim çocuğum yok! Çünkü öldü! Çünkü devletin bir kurumu olan TCDD’nin güvenilir olduğunu düşünüp canımızı ‘emanet’ ettiğimiz hatların hiçbir güvenilirliği olmadığını gördük! Akıl vermeleri güzel de! Sebep olmaları kötü!” diye yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler