Erdoğan'ın cümlesinden sonra canlı yayın kesildi

Erdoğan, Putin, Merkel ve Macron Vahdettin Köşkü'nde gerçekleşen Suriye konulu dörtlü zirvede bir araya geldi. Erdoğan'ın açılış konuşması için canlı yayına geçen ajanslar, kısa bir süre sonra yayını kesti.

Yayınlanma: 27.10.2018 - 16:34
Abone Ol google-news

<video:1123769>

İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi başladı. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erdoğan, tüm dünyanın gözünün bu toplantıda olduğunu söyledi. Erdoğan, "Samimi ve yapıcı bir anlayışla hareket ederek, bu beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum. Suriye, Sayın Putin ile istişarelerimizde en öncelikli konular arasında yer alıyor. Sayın Macron ve Sayın Merkel ile de yakın temasta olmaya ve kendilerini süreç hakkında bilgilendirmeye daima özen gösterdik" dedi. Erdoğan'ın bu kısa açıklamasının ardından ajanslar canlı yayını kesti. Canlı yayının neden kesildiğine dair henüz bir açıklama yapılmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler