Suudi Başsavcı, İstanbul Adliyesi'nde Başsavcı Fidan'la görüştü

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan ve öldürüldüğü açıklanan Cemal Kaşıkçı soruşturması ile ilgili Suudi Başsavcısı El Muceb İstanbul'a geldi. Muceb, İstanbul Adliyesi'nde Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'la görüştü.

Yayınlanma: 29.10.2018 - 09:28
Abone Ol google-news

<video:1125072>

 

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan öldürüldüğü açıklanan Cemal Kaşıkçı soruşturması ile ilgili Suudi Başsavcısı El Muceb İstanbul'a geldi.

Muceb, İstanbul Adliyesi'ne geldi. Suudi Başsavcı'nın Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile görüşmesi başladı. El Muceb'in daha sonra başkonsoloslukta inceleme yapması bekleniyor.

Atatürk Havalimanı VİP Salonundan çıkış yapan Suudi Başsavcı daha sonra Beşiktaş'ta bir otele geçmişti.

Cemal Kaşıkçı soruşturması için İstanbul'a gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb'in, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ve soruşturmayı yürüten savcılarla görüşmesi tamamlandı.

1 saat 15 dakika sürdü

Bugün  saat 11.00'da Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Suudi heyetin, başsavcılık makamındaki görüşmesi yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Görüşmenin tamamlanmasının ardından Suudi heyet,  araçlarına binerek adliyeden ayrıldı. Başsavcı İrfan Fidan ise soruşturmayı yürüten Başsavcıvekili Hasan Yılmazın  bazı savcılarla birlikte makam odasında toplantı halinde oldukları belirtildi. 


<haber-yatay:1124940>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler