Ünlü isimler, Ahmet Kural'dan şiddet gören Sıla'ya destek verdi

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden şarkıcı Sıla'ya ünlü isimlerden destek yağdı.

Yayınlanma: 01.11.2018 - 17:00
Abone Ol google-news
<video:1128431>

Ünlüler, sosyal medyadan mesaj yayınladı. İşte o mesajlardan bazıları:


BERNA LAÇİN:

Bu nasıl bir vahşet! #sıla nın anlattıkları karşısında içim parçalandı. Bu dava, kadına şiddete karşı örnek teşkil edecek şekilde ilerlemeli! Kadına şiddet son bulmalı! Her kadın Sıla’nın yanında olmalı . Gördüğünüz gibi kadına şiddetin zengini fakiri, güçlüsü ezilmişi, ünlüsü köylüsü yok! Her yanımızı veba gibi sardı bu sapıklık! Kurtulmalıyız, hemen!!! Kızacaksınız ama ülkemiz kadına şiddet konusunda da dört nala... Bunu haketmiyor Türkiye
Hiç bana “İsveç istatistiklerine göre orda da çokmuş “gibi saçma şeyler söylemeyin! Birine “salak” demenin taciz ve şiddet, izinsiz kolundan tutmanın suç sayıldığı yerlerden örnek vermeyin! Ve son olarak... Şakın şiddet uygulayan birine “bir şans daha” vermeyin! Ortada evlilik, çocuklar vs olsa dahi! Sakın! Hayır! Herkes ikinci bir şansı haketmez! #Sıla ahmetkural

NAZAN ÖNCEL:

Çok Üzgün ve çok öfkeliyim. Bütün kadınlar adına büyük büyük geçmişler olsun Sıla'm benim. #Sıla #SılaGençoğlu

DEMET AKALIN:
Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir... yanındayım her zaman

HADİSE:
Sıla'nın yaşadığı korkunç olay için çok üzgünüm! Onun dik duruşunun ve cesaretinin tüm kadınlarımıza örnek olmasını istiyorum! Kimseden korkmayın!
Çocuklarınızı "Sen erkeksin yaparsın" ya da "Sen kızsın yapamazsın" şeklinde ayırarak değil İNSAN olarak yetiştirin! İnsan olan hiç bir canlıya zarar vermez! 
Tüm iyi dileklerim seninle.. @silagencoglu

GÜLBEN ERGEN:
Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164. maddenin 5. maddesi gereği sen bir sus ve uzaklaş!

MUSTAFA SANDAL:

Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş? Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir? Onlar bizim annemiz, kız kardeşimiz, sevgilimiz, canımızın bir parçası! Nefretle kınıyorum! Geçmiş olsun Sıla kardeşim...

SELÇUK ŞİRİN:

İlişkide kendini ezik hisseden erkek şiddete başvurur! O nedenle kadına şiddetin sınıfı, eğitim seviyesi, bölgesi yoktur. Her seviyede, her yerde kendi ayakları üstünde duran kadınlar ezik erkeklerin hedefinde.

TUĞBA ÖZERK:

Aynı acıları yaşamış bir kadın olarak çok çok üzüldüm Sıla! Hiçbirimize bir daha Allah böyle şeyler yaşatmasın

BARIŞ ATAY:

Bu olay; yozlaşmış, güce tapınılan,bir kaç şeye sahip olununca dünyanın sahibiymiş gibi hissetmenin teşvik edildiği bir düzenin yansıması. Ahmet Kural da küçük, mide bulandırıcı bir örneği. Sıla güçlü bir kadın. Verilecek mücadele,sesini duyuramayan milyonlarca kadın için önemli.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler