Konu "dershane" olunca STV'ye Cübbeli bile çıktı

Dershaneler için topyekün savaş başlatan cemaat, ekranlarına Cübbeli hocayı çıkardı. Ana haberde 15 dakika hoca konuştu.

Yayınlanma: 20.11.2013 - 10:10
Abone Ol google-news

Dershane savaşında cemaat yayın organları ile konuyu zirvede tutmaya devam ediyor. Konu dershane olunca son olarak Cübbeli Ahmed olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü de STV habere konuk oldu. Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu toplam 16 sanık hakkındaki iddianamede, 'haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek', 'tehdit', 'insan ticareti', 'fuhşa sevk etme', 'sahtecilik' gibi 9 farklı suçlama yapılmış ve yargılanmıştı.

TOP ÇEVİRİP DURDU AMA STV'YE İSTEDİĞİNİ VERDİ!

Her ne kadar Cübbeli hoca konuşmasında 'ne şiş yansın ne kebap' tutumunu benimseyerek top çevirip dursa da sonuçta 'dershaneler kapatılmasın' diyerek STV'ye istediğini vermiş oldu. "Toplumda bu kadar huzur güven varken, içimizdeki huzuru ve birliği tesis edelim' diyen Cübbeli, "Şu anda bizim ihtilaf çıkarma lüksümüz yok" dedi.

Dershanelerin kapatılmaması gerektiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, "Bir hizmet varsa onun genişletilmesinde fayda var. Durdurulmasında fayda yok." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler