Akaryakıt tankeri ile öğrenci servisi çarpıştı! Yaralılar var

Şanlıurfa'da yakıt tankeri ile öğrenci servisi çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı. Yaralanan 3 öğrencinin hayati tehlikesi bulunuyor. Kazada akaryakıt tankerinde herhangi bir patlamanın yaşanmaması ise teselli oldu

Yayınlanma: 12.11.2018 - 12:35
Abone Ol google-news

Şanlıurfa'da akaryakıt tankeri ile öğrencilerin bulunduğu servis minibüsü çarpıştı. Kazada 4'ü öğrenci 8 kişi yaralandı. Yaralı öğrencilerden 3'ünün hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Kaza, sabah saatlerinde, Kısas Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Fethi Aktaş yönetimindeki 63 AY 966 plakalı öğrenci servis minibüsü ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 63 YF 001 plakalı akaryakıt tankeri kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücüler ve servis minibüsündeki Aliye Aygün, Hatice Çiftçi, Hatice Uğur, Umut Uğur isimli öğrenciler ile Zehra Yazgan ve İsmail Uğur yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine gelen sağlık görevlileri, 8 yaralıyı ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere kaldırdı. Acil serviste tedavisine başlanan yaralılar arasında bulunan 3 öğrencinin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler