CHP Milletvekilleri ve Başkandan destek

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Haluk Pekşen ve eski CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un da aralarında bulunduğu “Yeniden CHP” grubu üyeleri, gazetemizin Ankara bürosunu ziyaret etti.

Yayınlanma: 12.11.2018 - 21:44
Abone Ol google-news

Gazetemiz Ankara Temsilcisi Sertaç Eş ile bir araya gelen Pekşen ve Bozkurt, yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu. “Cumhuriyet İmecesi” için dayanışma mesajı veren Pekşen, “Cumhuriyet gazetesi Cumhuriyet için önemlidir. Biz bir kadro olarak Cumhuriyet’e destek gayreti içindeyiz. Hem imece kampanyanızı, hem de bugüne kadar verdiğiniz aydınlanma mücadelesini her zaman desteklediğimizi, yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

CUMOK’un başlattığı tarihi İmece kampanyasına CHP’lilerin sosyal medyadan desteği sürüyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet imecesini destekliyorum. Destek çağrısı yapıyorum” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Spor Kurulu Başkanı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya da “Duymayan kalmasın Cumhuriyet gazetesi için destek çağrısı yapıyorum” ifadelerini kullandı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Türkiye tarihinin en büyük şahidi, ülkemizin en güçlü gazeteci, yazar ve muhabirlerini yetiştiren Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt Cumhuriyet gazetesinin her zaman yanındayım”ifadelerini kullandı. 

Cumhuriyet için imece çağrısı

Bu kampanya; CUMOK’un (Cumhuriyet Okurları), Atatürk devrimlerine inanmış Atatürkçü Düşünce Derneği, kadın kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin çağrısıdır. Bu tüm halkımıza, “son kale”nin korunması için önemli, içten ve açık yürekli bir çağrıdır.
Bu çağrıya Atatürkçü sivil toplum örgütleri, kuruluşlar destek vereceklerini Cumhuriyet Vakfı’na bildirmişlerdir.

Vakıf senedimize göre, CUMOK’ların çağrısıyla başlayan kampanyayla bağış almaya vakfımız yetkilidir. Bağışlarınızı “26 Ekim-26 Kasım 2018” tarihleri arasında bir ay süresince gazetemizden ve internet sitemizden duyurulan hesap numaralarına yatırabilirsiniz.-

-TL Iban numarası:
TR67 0006 4000 0011 3980 0074 52

-USD Iban numarası:
TR69 0006 4000 0021 3980 0112 91

-Avro Iban numarası:
TR28 0006 4000 0021 3980 0118 35

-Bağışlarınızı IBAN hesapları dışında ayrıca Türkiye İş Bankası Şişli Ticari Şube, Şube Kodu: 1398 Hesap No: 7452 No’lu hesaba da yatırabilirsiniz.

-Cumhuriyet Vakfı’nın web sitesi www.cumhuriyetvakfi.org.tr adresi üzerinden de bağış yapabilirsiniz.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler