Minibüs köprüden uçtu: Dört ölü!

İstanbul Güngören'de yolcu minibüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metre yükseklikteki Eşref Bitlis Üstgeçidi'nden aşağı düştü. Kazada dört yolcu hayatını kaybederken aralarında sürücünün de bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 20.11.2013 - 12:17
Abone Ol google-news

Salim Dalbudak'ın kullandığı 34 M 3421 plakalı yolcu minibüsü saat 11.30 sıralarında Güngören'deki Eşref Bitlis Üstgeçidi'ne geldi. İddiaya göre hızlı olduğu belirtilen minibüs, köprü üstünde başka bir araç tarafından sıkıştırıldı. Sürücü Salim Dalbudak'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu minibüs, 15 metre yükseklikteki köprüden aşağıya düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri gitti. Minibüs içinde bulunan ve aralarında şoför Salim Dalbudak'ın da bulunduğu 3 yaralı ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü.

Hurda yığınına dönen minibüsün altında kalan Ali Durmaz ve Mustafa Aksoy isimli dört yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza haberinin duyulmasının ardından kazanın olduğu yere gelen yaralı yakınları gözyaşlarını tutamadı. Çevredeki vatandaşlar da kazanın olduğu yere gitti. Üstgeçidinin çevresini dolduran mahalle sakinleri şaşkın gözlerle olan biteni izledi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler