Erdoğan'dan 'Gezi' açıklaması

Millet Bahçeleri Açılışı'nda konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çevrecilik adına yakıp yıkanlar, Gezi olaylarını yapanlar, ülkenin hayrına her işin karşısına dikilenler, gelip şu millet bahçelerine baksınlar ve gerçek çevrecilik nedir görsünler" dedi.

Yayınlanma: 17.11.2018 - 15:28
Abone Ol google-news

<video:1143807>


Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

-Çevrecilik adına yakıp yıkanlar, Gezi olaylarını yapanlar, ülkenin hayrına her işin karşısına dikilenler, gelip şu millet bahçelerine baksınlar ve gerçek çevrecilik nedir görsünler.

-1 Mart 2019 seçimlerini 'Gönül Belediyeciliği' seçimi olarak görüyoruz. Adını böyle koyduk.

-Türkiye'nin en büyük fuar alanını Atatürk Havalimanı'ndaki o kapalı alanlarla yapmış olacağız

-Hizmete sunduğumuz millet bahçelerimizle 100 günlük icraat programımızda yer alan taahhütlerden birini daha yerine getirmiş oluyoruz

-Biz 'Kanal İstanbul' diyoruz, onlar 'İstemezük' diyorlar, 'Yaptırmazuk' diyorlar. Yapacağız, yapacağız isteseniz de istemeseniz de yapacağız" dedi.

-Güya en hareretli savunucusu olduğu andı ezbere okumaktan, İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtasını yanlışsız söyleyebilmekten aciz birilerinin milletimizin kafasını karıştırmasına izin vermeyeceğiz. Utanmadan sıkılmadan bana İstiklal Marşı'nı okuyup okumamaktan bahsediyor. Hadi oradan git ya. Biz onunla büyüdük, onunla buralara geldik. Önce haddini bileceksin. 

-Biz tek parti devrinden beri milleti aşağılayan, küçümseyen, hakaret eden, kendi marjinal yaklaşımlarını topluma dayatmak isteyen azgın azınlığın oyunlarıyla sarsılacak bir ülke değiliz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu oyununa gelmedik ve gelmeyeceğiz."

<haber-yatay:1143339>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler