Avusturya elçiliği önünde ateş açan 2 kişi gözaltında

Ankara Valiliği, Avusturya Büyükelçiliği binası önünde ateş açan 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yayınlanma: 25.11.2018 - 09:45
Abone Ol google-news

Çankaya ilçesi Atatürk Bulvarı Avusturya Büyükelçiliği önünde plakası henüz tespit edilemeyen beyaz renkli bir otomobilden havaya ateş edildi.

Ekipler, belirlenen aracın bulunması için çevredeki tüm yolları trafiğe kapattı. Olay yerine gelen uzman ekipler çok sayıda kovan buldu. Otomobilin bulunması için çalışma başlatıldı.

Ankara'yı alarma geçiren olayla ilgili Valilikten açıklama

Ankara Valiliği, Avusturya Büyükelçiliği binası önünde ateş açılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Ankara Valiliği açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"25 Kasım 2018 Pazar günü saat 04.00 sıralarında Atatürk Bulvarı 189 numaralı adreste (Avusturya Büyükelçiliği Binası önünde) meydana gelen “Ateşli silahla havaya ateş edilmesi” olayı ile ilgili olarak; olayı gerçekleştiren (2) şahıs emniyet görevlilerince tespit edilerek kullandıkları suç aletiyle birlikte gözaltına alınmışlardır.

Yapılan ön çalışmalar neticesinde; gece geç saatlere kadar alkol alan şüphelilerin alkolün etkisi ile araçla seyir halindeyken olayı gerçekleştirdikleri düşünülmekle beraber, konuyla ilgili olarak her yönüyle detaylı bir şekilde tahkikata devam edilmektedir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler