Ölüm ve tecavüzle tehdit etmişti... Yine ertelendi!

Reddettiği Erdoğan Küpeli tarafından yaklaşık 3 yıldır ölüm ve tecavüzle tehdit edilen Gülay Mübarek'in davası yine ertelendi.

Yayınlanma: 27.11.2018 - 21:51
Abone Ol google-news

<haber-dikey:935301,935087>

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek'i (30), sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Erdoğan Küpeli'nin (45) duruşması, hakimin yine izinli olması nedeniyle ikinci kez ertelendi.

Adana'nın Feke ilçesindeki bir ilkokulda ücretli öğretmenlik yapan Erdoğan Küpeli ile yaşadığı ilişkiyi sonlanran Gülay Mübarek, o tarihten sonra sürekli olarak ölüm ve tecavüz tehditlerine maruz kaldı.

Gülay Mübarek'in şikayeti ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle Erdoğan Küpeli ücretli öğretmenlik görevinden alındı. Buna rağmen tehditlerini sürdüren Erdoğan Küpeli hakkında Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı da yakalama kararı çıkarttı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Küpeli'yi Adana'nın Kozan ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette sorgusu tamamlanan Erdoğan Küpeli adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan Erdoğan Küpeli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

 

DURUŞMA 2'NCİ KEZ ERTELENDİ

Tutuksuz yargılanan Erdoğan Küpeli 26 Haziran günü Hatay 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmesi gereken ilk duruşması, hakimin izinli olması nedeniyle bugüne ertelendi. Bugünkü duruşmaya sanık Erdoğan Küpeli gelmezken, Gülay Mübarek ise avukatı Hatice Can ve kadın destekçileriyle katıldı. Duruşma, 26 Haziran'daki gibi hakimin izinli olması nedeniyle 13 Aralık gününe ertelendi.  

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler