CHP'den Diyarbakır'da bilboardlu mesaj

CHP İl Başkanlığı, Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinin ardından kentteki bilboardlara, "Newroz resmi bayram olacak", "Diyarbakır cezaevi müze olacak", "Özel yetkili mahkemeler kaldırılacak" gibi ifadelerin yer aldığı afişler astırdı.

Yayınlanma: 20.11.2013 - 17:22
Abone Ol google-news

Kentin değişik noktalarında yer alan bilboardlarda, CHP'nin iktidara gelmesi halinde failli meçhul cinayetlerin çözümü, seçim barajının kaldırılması, siyasi partiler yasasında değişiklik ve özel yetkili mahkemelerin kaldırılması konularında yapılacak değişikliklerle ilgili sloganlara yer verildi.

İl Başkanı Muzaffer Sayın, genel merkezleri tarafından seçim vaadlerine ilişkin "Özgürlük ve Demokrasi Bildirgesi" başlığıyla hazırlanan broşürdeki bazı maddeleri Diyarbakır'daki bilboardlara asmayı uygun gördüklerini söyledi.

"Huzur, demokrasi ve barış isteyen herkese çağrıda bulunuyoruz" ifadesini kullanan Sayın, CHP'nin iktidara gelmesi halinde yapılacak değişiklikleri el ilanları ve bilboardlar aracılığıyla vatandaşlara duyurduklarını kaydetti.

Öte yandan CHP'nin bilboardlardaki Nevruz bayramının resmi bayram olacağına ilişkin afişlerde "Newroz", Türkiye geneli dağıtılan el broşürlerinde ise "Nevruz" olarak yazılması dikkati çekti. İl Başkanı Sayın bu durumun baskı hatasından kaynaklandığını bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler