Dosyaya girmeden delil buldular!

Sanatçı Sıla'yı darp ettiği hakkında soruşturma açılan oyuncu Ahmet Kural'ın avukatı Avukat Sibel Aydın, Kanal D Haber'in 'delil dosyasına girdi' dediği görüntüler için açıklama yaptı: "Sıla'nın yeni çıkan görüntülerini kanaldan istedik. Görüntüler 3 Aralık pazartesi günü yargı makamına teslim edilecek." Ahmet Kural, şiddet iddiasının duyulmasından sonra sessizliğini Kanal D Haber'e bozmuştu.

Yayınlanma: 01.12.2018 - 11:44
Abone Ol google-news
<video:1128798>

Kanal D Haber dün gece yayımladığı haberde şiddet gördüğü iddia edilen sanatçı Sıla'nın olaydan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen görüntülerin delil dosyasına girdiğini iddia etti. Habere göre görüntülerde Sıla'nın kolunda ve yüzünde morluklar gözükmediği belirtildi.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA: HABERİMİZ YOKTU

Avukat Sibel Aydın, görüntülerin henüz yargı makamlarına sunulmadığı belirterek, "Kamuoyundan tek beklentimiz bu olayın kendi içinde farklı gerçekleri olabileceğinin de göz önünde bulundurulmasıdır" dedi. Görüntülerin 3 Aralık pazartesi günü yargı makamlarına sunulacağını belirten avukat Aydın, "Kamuoyundan tek beklentimiz bu olayın kendi içinde farklı gerçekleri olabileceğinin de göz önünde bulundurulmasıdır" dedi.

Anılan görüntülerden, yayınlanmasının hemen ardından haberdar olmamız nedeniyle, söz konusu görüntüleri haber kanalından elektronik posta ile yazılı olarak talep etmiş bulunmaktayız. Halen, yargıya intikal etmiş söz konusu süreç ile ilgili tüm delil, rapor ve dokümanların savcılık dosyasına sunulabilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Diğer delillerimiz ile birlikte elde edilen bu yeni görüntüyü de yargı makamlarına ancak 3 Aralık 2018 Pazartesi günü sunabileceğiz."

OLAYDAN SONRA İLK SÖYLEŞİYİ KANAL D HABER'E VERMİŞTİ

Sıla'nın savcılığa giderek şikâyetçi olmasından sonra Ahmet Kural sessizliğini Kanal D Haber'e bozmuştu. Kural, Sıla ile aralarında karşılıklı itişme yaşandığını iddia edip Bu esnada kolunu tuttum. Onun dışında hiç bir iddiayı kabul etmiyorum" demişti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler