MHP'li adaya selam gönderen askerlere soruşturma

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın Mart 2018’de Kars’ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup, sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır” denildi.

Yayınlanma: 05.12.2018 - 09:52
Abone Ol google-news

<video:1159327>

Rütbeli bir askerin koğuşta erleri sıraya dizip “Seçime değil ölmeye geliyorum” diyen MHP Siverek belediye başkanı adayı Fatih Bucak’a selam gönderdiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Mİlli Savunma Bakanlığı harekete geçti.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, “Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın Mart 2018’de Kars’ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup, sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır” denildi.

Sosyal medyada dün paylaşılan videodaki konuşmalardan rütbeli bir asker koğuştaki acemi erlere yürüyüş eğitimi verirken görülüyor. Görüntülerde hizalı yürüyüş ve sayma çalışması yaptıran rütbeli asker, daha sonra erlere emir vererek Bucak’a selam gönderiyor: “Selam olsun Fatih Bucak.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler