Çukurova Belediyesi’nde silahlı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı

Adana’nın merkez Çukurova ilçe Belediyesi’ne silahla giren bir kişi silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ve Zabıta komiseri Habil Akmaz öldürülürken zabıta memuru Kemal Özdemir de yaralandı.

Yayınlanma: 07.12.2018 - 16:19
Çukurova Belediyesi’nde silahlı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı
Abone Ol google-news

<video:1163294>

 

Adana'da merkez Çukurova Belediyesi'ni silahla basan zabıta amiri, zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile Zabıta Komiseri Habil Akmaz'ı öldürdü. Saldırıda zabıta memuru Kemal Özdemir de yaralandı.

Olaydan sonra başına silah dayayan saldırgan polis tarafından ikna edilerek gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

SİLAHLI SALDIRGAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ - VİDEO

<video:1163222>

BELEDİYE BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin saldırı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Çok üzgünüm onu belirteyim, kabul edilebilir bir olay değil... İnsanlar bir toplumsal cinnet mi yaşıyor, anlayabilmiş değilim. Olayı duyunca hemen geldik ama saldırganı ve yaralıları götürmüşlerdi. Bir zabıta memuru zabıta müdürünün odasına giriyor ve zabıta müdürünü öldürüyor ardından Habil isminde zabıta komiseri vardı onu da öldürüyor. Bir de Kemal Özdemir ismindeki bir başka zabıta memurunu yaralıyor. Biz de olayın şaşkınlığını yaşıyoruz. Saldırganın eski çalışan olduğu doğru değil şu anda mevcut belediye memuru, kendisi de zabıta memuru. Yapı kontrol de görevli.

 

Amirini öldüren zanlının yolsuzluktan görev yeri değiştirilmiş

Adana'da Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ile Zabıta Komiseri Habil Akmaz'ı silahla öldüren şüpheli Ahmet Altuğ'un zabıta amiri olarak görev yaptığı, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, şüpheli Ahmet Altuğ'un daha önce aynı belediyede zabıta amiri olarak görev yaptığı, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle görev yeri değiştirilerek Yapı İşleri Müdürlüğünde görevlendirildiği öğrenildi.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler