İstanbul ve Ankara'da kar yağışı başladı!

İstanbul ve Ankara'da beklenen kar yağışı başlarken, şehirlerin yüksek kesimleri beyaza büründü. Türkiye genelinde sıcaklıkların 2 ila 8 derece düşeceği tahmin edildi.

Yayınlanma: 12.12.2018 - 07:24
İstanbul ve Ankara'da kar yağışı başladı!
Abone Ol google-news

<video:1167645>

 

Meteoroloji Genel Müdürülüğü tarafından İstanbul için karla karışık yağmur uyarısı yapılırken, kar yağışı Beylikdüzü'nde etkili olmaya başladı. Beylikdüzü'nde sabah saatlerinde başlayarak etrafı beyaza bürüyen kar yağışı havadan görüntülendi. Kar yağışı, üst geçitleri ve yolları beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışı seyrine doyum olmayan görüntüler oluşturdu. 

<haber-dikey:1166584>

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI

Ankara'da da gece yarısı başlayan hafif kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Yer yer lapa lapa yağan kar ile birlikte yüksek kesimler beyaz örtüyle kaplandı. Kentin merkez noktalarında bazı alanlarda binaların çatıları ve araçların üzeri de beyaza büründü. Kar yağışı nedeniyle ulaşım yavaşlarken, ekipler, trafiğin yoğun olduğu noktalarda sürücüleri yönlendirerek ulaşımı rahatlatmaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kar yağışının gün boyu aralıklarla süreceği duyuruldu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece azalacak.

Çok bulutlu, Trakya hariç aralıklı yağmur ve sağanak beklenen bölgede İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın güney kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği öngörülüyor.

Bölgede rüzgar, batı ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette esecek.

<haber-dikey:1167395,1167748>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler