Meral Akşener'den Fatih Portakal mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterdiği Fatih Portakal ile ilgili tweet attı. Meral Akşener, " Cumhurbaşkanı, kendisini eleştirenlerin de cumhurbaşkanıdır" dedi.

Yayınlanma: 17.12.2018 - 17:24
Abone Ol google-news

<video:1173009>

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterdiği Fatih Portakal ile ilgili tweet attı. Akşener, "Hatırlatmak bile üzücü ama, Cumhurbaşkanı, kendisini eleştirenlerin de cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanı, vatandaşını hedef göstermez" dedi. 

<haber-dikey:1172896,1171296,1171841,1171905>

"Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları protesto edelim"

Fox TV spikeri Fatih Portakal canlı yayında Fransa'daki Sarı Yelekliler eylemini hatırlatarak "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da farketmiyor açıkçası" demişti.

Portakal'ın bu sözlerinden sonra AKP'ye yakın dernekler suç duyurusunda bulunmuştu. Birçok tehdit alan Portakal, "Canıma bir şey gelmesinden korkuyorum' demişti.

Erdoğan ne demişti? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da bugün yaptığı konuşmada, "Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini bilmezsen haddini bu millet patlatır enseni" dedi. 

''Burası Paris mi?''

Erdoğan, Cumartesi günü Denizli'de yaptığı konuşmada da Fatih Portakal için "Bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor ahlaksıza bak. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında, 15 Temmuz'da zaten herkes dersini aldı. Bu tür olaylara girişenler bunun bedelini ağır öderler'' demişti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler