THY ile İsrail bankası ortak uçuş-kredi kartı için anlaştı

İsrail’in en büyük bankalarından Bank Hapoalim (Türkçesi Halk Bankası) ile THY ortak bir uçuş mili-kredi kartı çıkarmak için anlaşma imzaladı. THY ayrıca, Hindistan'la yaptığı "Kod Paylaşımı Anlaşması" ile, artık 1 milyar 339 milyon nüfuslu ülkenin birçok noktasına bilet satışı yapabilecek.

Yayınlanma: 21.12.2018 - 16:10
Abone Ol google-news

Türk Hava Yolları (THY), İsrailli kredi kartı şirketi Isracard ile anlaşma imzaladı. İsrail iş dünyası haberleriyle bilinen yayın kuruluşu Globes’un haberine göre, Bank Hapoalim’a ait olan Isracard, THY’yi sık kullanan İsrailliler için bir kredi kartı çıkaracak. Kartı kullanacak kişilerin çoğunun İsrailli iş insanları olduğubelirtildi.

THY, günde 10 sefer ile İsrail’de faaliyet gösteren en büyük yabancı havayolu şirketleri arasında yer alıyor. THY’nin İsraille bağlantılı seferlerde yolcu sayısı yılda 1 milyonu buluyor. İsrail ile Türkiye arasındaki uçuşlarda ise 11 ayda yolcu trafiği transit geçişler de dahil, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.94 artarak 1 milyon 968 bin 740’e yükseldi.

HİNDİSTAN'LA 'KOD PAYLAŞIMI ANLAŞMASI'

THY ayrıca, Hindistan’ın en büyük iç hat taşıyıcısı olan IndiGo Havayolları ile uçuş ağlarını genişletmek ve yolcuları için sunulan seyahat olanaklarını geliştirmek amacıyla "Kod Paylaşımı Anlaşması" imzaladı.

Türk Hava Yolları ve IndiGo’nun gerekli tüm yönetim ve mevzuat onaylarının alınmasının ardından etkinlik kazanacak olan ortak uçuş ve karşılıklı iş birliği anlaşması ile iki havayolu şirketi, Türkiye ile Hindistan arasında ve ötesindeki hatlarda seyahat edecek yolculara çok daha esnek seyahat imkânları sağlayacak. İki havayolu şirketi arasındaki bu iş birliğiyle birlikte, Türk Hava Yolları, Hindistan iç hatlarında IndiGo'nun uçtuğu 48 noktaya bilet satışı yapabilecek.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler