'Erdoğan 3-4 yıldır dış politikada her şeyi eline aldı'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzensiz Göçle Mücadele 2'nci Koordinasyon toplantısına katılmak üzere bugün Edirne'deydi. Soylu İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, ''Erdoğan 3-4 yıldır dış politika da her şeyi eline aldı. Dış politikayı biz yapmazsak yanlış yerlere gider diyenlere dış politikanın nasıl yapılacağını A'dan Z'sine kadar öğretti. Tayyip Erdoğan dış politikamızı aya çıkardı, onlar yaya kaldı" dedi.

Yayınlanma: 22.12.2018 - 21:57
Abone Ol google-news

AKP Edirne İl Başkanlığı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3-4 yıldır dış politikayı eline aldığını söyledi.

 Soylu konuşmasında, "Recep Tayyip Erdoğan, çok dış politika biliyorum diyenlere çarığını ters giydirdi. Çok dış politika biliyorlardı, bizden başka kimse bilmez diyorlardı. Erdoğan 3-4 yıldır dış politika da her şeyi eline aldı, öyle bir örgü ördü ki öyle bir tablo ortaya koydu ki bütün dünyanın hayranlığını kazanan, doğrunun yanında olan her attığı adımda, bazen hoşlarına gitti, bazen gitmedi. Dış politikayı biz yapmazsak yanlış yerlere gider diyenlere dış politikanın nasıl yapılacağını A'dan Z'sine kadar öğretti. Tayyip Erdoğan dış politikamızı aya çıkardı, onlar yaya kaldı" dedi.

<haber-yatay:559965,561780,607437,1109908>

 

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler