Erdoğan yine hedef gösterdi: Bedel ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 2018 Yılı Mali Genel Kurulu'nun ardından Arnavutköy'deki toplu açılış töreninde de sanatçı Metin Akpınar'ı hedef gösterdi.

Yayınlanma: 23.12.2018 - 16:25
Abone Ol google-news

<video:1179141>

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

15 Temmuz Şehitleri Meydanı ve katlı otopark da önemli yatırımlarımızdan biri. Bunların yanında mahallelerimizde çok sayıda meydan, park, eğitim merkezi, hizmet binaları yapıldı. Hepsinin resmi açılışını bugün burada yapıyoruz. Toplam 82 kalem eserin Arnavutköy'ümüze ve İstanbul'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanı ve ekibimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

<haber-dikey:1179134,1179283>

Belediyecilik bizim işimizdir. AK Parti'nin işidir. Türkiye'nin son çeyrek asırda yaşadığı büyük dönüşüm önce belediyelerde başladı. CHP'nin 20 yıl önce İstanbul'da belediyeyi yönettiği zamanlara gidelim. Neydi buraların hali. Susuzluğun olduğu zamanları biliyorsunuz değil mi? Yolunuz var mıydı, hatırlayın o günleri. Şu anda adeta otoyol gibi duble yollarımız var. Bunlar anlamaz belediyecilikten. 1994'te belediye başkanı seçildiğimde karşımda öyle bir manzara vardı ki inanın bana insan düşmanına bile böyle bir muameleyi görmez.

"NE KADAR ÇIRPINSALAR BOŞ"

Lafa gelince demokratlığı kimseye bırakmazlar ama aslında faşizm bunların ruhlarına, genlerine işlemiştir. Yerlilikle ve millilikle uymayan ne varsa Bay Kemal'de var. Bunlarla gerçekten ana muhalefetin tüm sözcüleri, edeple uyuşmayacak ifadelerle her gün üzerimize saldırıyorlar. Bütçe görüşmelerinde yine meşreplerini gösterdiler. Kötü söz sahibine aittir. Ne kadar çırpınsalar boştur. Milletimiz bunların notunu vermiş hesabını da kapatmıştır. Bizim gündemimizle muhalefetin gündemine baktığınızda kimlerin milletin geleceği için çalıştığı görürsünüz.

"SEN DEVLET TERÖRÜ ESTİRİYORSUN" 

İsrail Başbakanı Türkiye'ye en alçak ifadelerle saldırdı. Netanyahu denen adam Kıbrıs'ta bizim işgalci olduğumuzu söylüyor. Netanyahu çok yanlış kapıya vurdun. Sen devlet terörü estiriyorsun. Sen kadınları çocukları tekmeleyerek, askerinizle polisinizle sürükleyerek götürüyorsun. Netanyahu sen zalimsin, zalim! Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Erdoğan mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin. Devlet terörünün başındasın. Bu sadece ve sadece sana uyuyor. Erdoğan'a uymaz. Türkiye teröristlerle mücadele ediyor.

"TOPUNUZ CELLAT OLSA NE YAZAR"

Bu borazanlardan 3'ü CHP'nin resmi yayın organı olan bir televizyonda oturup hakkımda atıp tutmuşlar. Önce gergedan nesli deyip millete hakaret edip işe başlamışlar. Sonra her şey sandıkla çözülmez demişler. Hızlarını alamayıp işi iç savaş goygoyculuğuna kadar götürmüşler. Sorsanız demokratlar. Geçmiş darbeleri hatırlatmışlar. Beni ayaklarımdan asarlarmış, topunuz cellat olsa ne yazar! Bunların bedelini ödeyecekler. Sonuna kadar kovalayacağız.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler