Gazetemize 3 ödül

Alev Coşkun, Şükran Soner ve Figen Atalay ödül aldı.

Yayınlanma: 27.12.2018 - 23:27
Abone Ol google-news

 

Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şubesi, aralarında Cumhuriyet Vakfı Başkanı ve gazetemiz İmtiyaz Sahibi Alev Coşkun’un da olduğu, emek, barış ve demokrasi mücadelesinde emeği geçen isimlere vefa belgesi verdi. Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, CHP’nin eski genel başkanlarından gazeteci-yazar Altan Öymen, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, eski il yöneticisi Kemal Karataş, eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, Eski Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ve çok sayıda konuk katıldı. Coşkun’un rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı törende belgesini, gazetemizin İzmir Temsilcisi Hakan Dirik, Sosyal Demokrasi Derneği Şube Başkanı Cengiz Onur’un elinden aldı.  

Soner’e yaşam boyu onur plaketi

Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) geleneksel “Yılbaşı Buluşması”, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen etkinlikte EGD üyeleri, siyaset ve iş dünyasından isimler bir araya geldi. Konuşmaların ardından, yaşam boyu onur plaketleri ve meslekte 20 yılını dolduranlara plaket verildi. Etkinlik kapsamında, yaşam boyu onur plaketi verilen 12 isimden biri, gazetemizin yazarı ve yönetim kurulu üyesi Şükran Soner oldu.

‘Yılın En İyi Eğitim  Haberi’ muhabirimize

İstanbul Şehit Şerife Bacı Çok Programlı Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı öğrencileri tarafından ikinci kez düzenlenen “Medya ve PR Ödülleri” sahiplerini buldu. Lise öğrencilerinin oylarıyla 2018’de en iyi medya, halkla ilişkiler, reklam, televizyon ve sinema alanlarında kişi ve kurumların ödüllendirildiği organizasyonda, “Mülteci Çocuklara MEB desteği” haberiyle gazetemizin muhabiri Figen Atalay, “Yılın En İyi Eğitim Haberi” ödülüne layık görüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler