Lüks makam aracı isteyen rektörden personele tasarruf talimatı

Yaklaşık fiyatı 450 bin lira olan lüks makam aracı kiralamak için ihaleye çıkan Siirt Üniversitesi Rektörlüğü’nün akademik ve idari personele tasarruf talimatı verdiği ortaya çıktı. Rektörlük, camların ve elektrikli bütün cihazların kapalı tutulmasını istedi.

Yayınlanma: 28.12.2018 - 14:22
Abone Ol google-news

Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman'ın lüks makam aracı kiralamak için ihaleye çıkması tartışma yaratmıştı. Aracı için alışılmadık özellikler talep eden Erman, 450 bin liralık aracı koltuklarına kadar tarif etmişti. “Sanki Ferrari. Her rektörlükte bu otomobilden var” ifadeleriyle kendini savunan rektör Erman'ın üniversitede tasarruf yapılmasını istediği ortaya çıktı.

“PENCERELER VE ELEKTRONİK CİHAZLAR KAPALI TUTULSUN”

Sözcü'den Uğur Enç'in haberine göre akademik ve idari bütün personele tebliğ edilen tasarruf talepleri ile “pencerelerin sürekli kapalı tutulması ve hem odalardan hem de sınıflardan çıkılırken ışıkların, klimaların, elektronik cihazların kapatılması” istendi.

Rektör Murat Erman adına, rektör yardımcısı Nihat Şındak imzasıyla yayınlanan tasarruf tedbirlerini uygulayan kimi öğretim üyeleri, kendileri tasarruf yaparken rektör Murat Erman'ın 450 bin liralık makam aracı kiralamasına tepki gösterdi.

<haber-yatay:1183397,1182870>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler