Meteoroloji'den İstanbul için korkutan uyarı!

İstanbul yeni yıla çok bulutlu bir havada girecek. Meteoroloji ise haftasonu için uyardı: Yeni yılın ilk haftasonu İstanbul'da karlı geçecek, hava sıcaklığı düşecek. Tipi ve fırtına nedeniyle deniz ve hava ulaşımında sorun yaşanabileceği belirtiliyor. Yeni yılın ilk gününde Ankara'da kar ve İzmir'de yağmur yağması bekleniyor.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 13:11
Abone Ol google-news

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre İstanbul'da yılbaşı gecesi çok bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı 7 derece olacak. 2019'un ilk günü ise en düşük 4 en yüksek 9 derece hava sıcaklığı bekleniyor. Yeni yılın ilk haftasında çarşaba ve perşembe günü yağmurlu geçecek ve en düşük 5 en yüksek 8 derece olacak.

SOĞUK HAVA GELİYOR

Perşembe gecesi ise Türkiye, Balkanlardan gelen ikinci bir soğuk hava dalgasının etkisine girecek. Yetkililer 3 gün sürecek kuvvetli kar yağışı bekliyor. Hava sıcaklığı da 1 dereceye kadar düşecek. Zaman zaman tipi ve fırtına olabileceği de belirtiliyor. Bu nedenle kentte deniz ulaşımında aksamalar, hava ulaşımında ise gecikmeler yaşanabilir.

ANKARA

Ankara ise yeni yılı karla karşılayacak. Yeni yılın ilk günüde en düşük hava sıcaklığının -6 olacağı belirtiliyor. En yüksek hava sıcaklığı ise 1 derece olacak. Kentte çarşama, perşembe, cuma ve cumartesi karla karışık yağmur bekleniyor.

İZMİR

İzmer'de yeni yıla yağışla girecek. Yağmurlu gecmesi beklenen yılbaşında hava sıcaklığının 7 derece olması bekleniyor. Yeni yılın ilk günü ise en düşük hava sıcaklığnın en yüksek hava sıcaklığının 8 derece olacağı belirtiliyor. Çarşamba günü yağış beklenmezmer perşembe, cuma ve cumartesi yağışlı geçecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler