Ağaç devrilince ölmek doğalmış

19 yaşındaki Sevde geçen yıl Kağıthane’deki bir parkta üzerine ağaç devrilmesi sonucu öldü. Sevde’nin ölümünü soruşturan savcılık ise “ölümü” doğal bulup takipsizlik kararı verdi

Yayınlanma: 14.09.2014 - 11:55
Abone Ol google-news

Sevde Kösüre, geçen yıl Nisan ayında Kağıthane Belediyesi’ne ait Sadabat Parkı’nda üzerine kökü kurumuş bir ağacın devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Milliyet gazetesinden Mert İnan'ın haberine göre; henüz 19’unda Sevde’yi hayattan koparan ölümün ardından başlatılan soruşturmada ise, yaşanan kazanın doğal tabiat olayı olduğu gerekçesiyle takipsizlik kararı verildiği ortaya çıktı.

Kızı Sevde’yi 19 yaşında toprağa veren baba Selim Kösüre, “Kızımın ölümü bizi derinden sarstı. Belediye başkanı taziyeye geldiğinde kendisiyle göz göze bile gelmek istemedim. Herkes cezasını kendi vicdanında çeksin. Sorumluları Allah’a havale ediyorum. Madem riskli ağaçlar vardı, kızımın ölmesi mi gerekiyordu? Bilirkişi raporunda yaşanan kazanın bir tabiat olayı olduğu belirtildi. Olayda suçlu veya kusurlu kimse bulunmadı. Sorumlulardan davacı olmadım. Herhangi maddi tazminat gibi talebim de yok. Kazanın yaşandığı günden bu yana Sadabad Parkı’na gitmedim. Sadece bir kez yoldan geçerken ağaçların boylarının kısaltıldığını, gördüm” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler