'Palu ailesi' olayında yeni gelişme: Kazı çalışmalarında kemik bulundu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert isimli programa konu olan ve akıbeti henüz bilinmeyen Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal için devreye girdi. Palu ailesi için sağlık tedbiri alınacağını ifade eden bakanlık, Tuncer Ustael için de suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı. Palu ailesi son günlerde sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yer alıyor. 'Palu ailesi' olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Müge Anlı'nın sunduğu 'Tatlı Sert' adlı programın canlı yayını sırasında kemik bulundu.

Yayınlanma: 07.01.2019 - 11:46
Abone Ol google-news
<video:1193953>


ATV'de yayınlanan Tatlı Sert adlı programın sunucusu Müge Anlı, birkaç haftadır işledikleri Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal olayına ilişkin olarak gelişmeleri aktardı.

Anlı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Palu ailesi için sağlık tedbiri alacağını ve şüpheli Tuncer Ustael için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Daha sonra Ustael'e tepki gösteren Anlı; "Recep ve Melike'nin yanı sıra Ustael'in çocukları hakkında neler oldu konusunda dosya hazırlanması gerekiyor" ifadesini kullandı.

 

KEMİK BULUNDU

Tuncer Ustael'in, Meryel Tahnal'ın gömüldüğü yer olarak belirttiği yerdeki kazı çalışmasında kemik parçası bulundu. ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündeme gelen Palu ailesi ile ortaya atılan iddialar gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Ailenin damadı Tuncel Ustael etrafında dönen cinayet, tecavüz ve işkence iddiaları henüz açıklığa kavuşmamışken olayla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Tecavüz ve işkence sonucu yaşamını yitirdiği düşünülen ve 2008 yılından bu yana kayıp olan Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin cesedinin bulunması için Kocaeli'de kaybolduğu yerde kazı çalışması başlatılmıştı. Programda canlı yayınlanan kazı çalışmaları sırasında kemik parçaları ortaya çıktı. Olayın toplumda infial yaratmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olaya müdahil oldu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Palu ailesi hakkında sağlık tedbirleri alınacağı ve ailenin damadı Tuncel Ustael hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.

PALU AİLESİ OLAYI' NEDİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündeme gelen Palu ailesi ile ortaya atılan iddialar kan donduruyor. İlk olarak 21 Aralık tarihli programda Türkiye Palu ailesini tanıdı. Kocaeli’de yaşayan Palu ailesinin kabusu, Tuncer Ustael’in, kızları Emine Palu ile evlenmesiyle başladı. Peki Palu ailesi olayı nedir? Palu ailesi nereli? İşte merak edilenler... Türkiye 21 Aralık'tan beri ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında kan donduran iddiaların eşliğinde Palu Ailesi'ni izliyor.

İki cinayet, bir cinayete azmettirme, kendi öz evlatları dahil 4 çocuğa ve baldızına tecavüz etmekle suçlanan damat Tuncer Ustael'e, kızları ve torunları öldürülen aile bireylerinin bizzat yardım ettiği ileri sürülüyor. İşte Palu Ailesi ile ilgili akıl almaz iddialar.

NTV’nin derlediği bilgilere göre; Kocaeli'de yaşayan Palu ailesinin kabusu, Tuncer Ustael'in, kızları Emine Palu ile evlenmesiyle başladı. Kendisini ‘Cinci Hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael, bacanağı Ahmet Tahnal ile kayınpederi Harun Palu dışında tüm aileyi müridi haline getirdi. Tuncer Ustael, eşinin kardeşi İsa'ya, Ahmet Tahnal'ı öldürttü. İsa, “Ahmet, kardeşimi fuhuşa zorluyordu” deyince baba Harun Palu, suçu üstlendi. Harun ve Havva Palu çiftinin 5 çocuğu bulunuyor: Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek. Çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Ustael ile evleniyor. Kardeşi Meryem de Ahmet ile dünyaevine giriyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir de erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet çiftinin de Recep ve Melike adlarında iki çocuğu dünyaya geliyor. Tuncer kendisini tüm aile içinde ‘cinci hoca’ olarak tanıtıyor. Ailede ona sadece baba Harun ve bacanağı Meryem’in kocası Ahmet inanmıyor. Ahmet'i ortadan kaldırmak isteyen Tuncer, eşinin kardeşi İsa'yı etkisi altına alıp onu öldürtüyor. Baba Harun oğlunun hapse girmesini istemediği için suçu üstleniyor ve hapse giriyor. Ahmet ölünce Meryem ve iki çocuğu (Recep-Melike), Tuncer'in kapıcı dairesinde kalmaya başlıyor. Tuncer burada evde kalan herkese tecavüz ediyor, işkencelerde bulunuyor. İşkence ve tecavüzlerin sonucunda evden kaçmayı başaran Recep hastane kontrolünün ardından yurda yerleştiriliyor.

KARISININ KARDEŞİNE CİNAYET İŞLETTİ

Anne Havva Palu’nun kızı ve torununu öldüren damat Tuncer Ustael’e yardım ettiği iddia ediliyor. Tuncer Ustael’in karısının kardeşi İsa Palu’nun bacanak Ahmet’in cinayetinde yardım ettiği iddiası var. Eşi Emine Ustael ise yüzündeki morluklara rağmen her ortamda, TV ekranlarında bile kocasını savunuyor. Fatih Palu ise baştan beri çelişkili ifadeler veriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler