Halkalı-Gebze banliyö tren hattında kaza

Florya'da Halkalı-Gebze banliyö tren hattında deneme sürüşü yapan demir yolu aracı ile elektrik hattını döşeyen araç çarpıştı. Kazada, kendilerini araçlardan atan iki sürücü yaralı olarak kurtuldu.

Yayınlanma: 12.01.2019 - 09:28
Abone Ol google-news

<video:1199051>

Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında demiryolu trafiğine kapalı olan Kazlıçeşme -Halkalı şantiyesi demiryolu güzergahının Florya -Akvaryum kesiminde meydana geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracı çalışma ve malzeme taşımak üzere hatta girdi.

İki iş makinesi henüz bilinmeyen nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçtan atlayan iki işçi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


"BÜYÜK BİR TOZ BULUTU KALKTI"

Kazayı gören bir görgü tanığı, "Sarı yol bakım aracı Florya tarafından korna çalarak geliyordu. Diğer araç sabit duruyordu. Üzerinde bir kişi çalışıyordu. Çarpıştılar. Büyük bir toz bulutu kalktı" dedi.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN KAZA AÇIKLAMASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Halkalı-Gebze banliyö tren hattındaki kazayla ilgili açıklama yaptı.

Kazada, "Bugün saat 09:30 sularında demiryolu trafiğine kapalı olan Kazlıçeşme -Halkalı şantiyesi demiryolu güzergahının Florya -Akvaryum kesimine bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracı çalışma ve malzeme taşımak üzere hatta girmiştir. Söz konusu iki iş makinesi birbiriyle çarpışmış ve olay sonucunda araçtan atlama sonucu iki işçi yaralanmıştır" denildi

TREN HATTINDA KAZA YAPAN İKİ İŞ MAKİNESİ ÇEKİLDİ

Kazlıçeşme -Halkalı şantiyesi demiryolu güzergahının Florya mevkiindeki kaza yapan iki iş makinesi çekildi.

 

 

<haber-yatay:1192329,1170684,1169157,1168651>

 

 KAZA ANI KAMERADA

<video:1199268>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler