Pendik’te kaza içinde kaza: 6 yaralı

Kaza yapan araçtakilere yardım etmek için durdu, sebze kamyonu duran bu araca çarptı: 6 yaralı.

Yayınlanma: 22.11.2013 - 08:29
Abone Ol google-news

Pendik’te akaryakıt istasyonunun duvarına çarpan araç takla attı. Araçta bulunan 5 kişiden biri kaza sırasında araçtan dışarı fırladı.
Kazayı gören bir çöp kamyon yaralılara yardıma etmek için durudu ancak sebze yüklü bir kamyonda duran çöp kamyonuna çaptı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 00.30 sıralarında Pendik Kaynarca D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Mesut Dursun araçta bulunun 4 arkadaşı ile birlikte 34 EM 4529 plakalı araç ile seğir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun duvarına çarptı. Araç çarpmanında etkisi ile savrularak takla attı. Kaza sırasında araç sürücüsü Mesut Dursun ön camdan dışarıya fırladı. Araçta bulunan Bahar Memiş, Perihan Ergun, Sinan Ceylan ve Eyüp Yaman ise araçtan çıkamadı. Kaza esnasında yoldan geçen bir çöp kamyonu ise yardım etmek için yol kenarında durdu. Çöp kamyonuna Mehmet Ali Öztürk yönetiminde aşırı hızlı iddia edilen 35 DJR 35 plakalı sebze yüklü bir kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile sebze yüklü kamyonun sürücüsü Öztük araç içinde sıkıştı.

Akaryakıt istayonunda çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerininde yardımı ile takla atan araçta bulunan yaralılar Marmara Üniversitesi Hastanesi ve Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sıkışan kamyon sürücüsü ise yaklaşık 20 dakikalık bir çalışmanın ardından kurtarılarak Kartal Devlet Hastenesi kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı gören vatandaşlar olay sonrası cep telefonuyla görüntü alması dikkat çekti. Bir kamyon sürücüsü ise kaza yapan kamyondan çıkan pet şişe kapaklarını göstererek kamyon sürücülerini savundu. Kaza nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon