SP lideri Karamollaoğlu'ndan YSK'ye sert sözler: Bendeki güveni tamamen sarstı

SP lideri Temel Karamollaoğlu, "Geçen seçimlerde YSK bendeki güveni tamamen sarstı. Hile yapılmasının kapısı açılıyor. Benim elektronik ortama güvenim yok" diye konuştu. Temel Karamollaoğlu partinin reklam filmiyle ilgili 'Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar' dedi.

Yayınlanma: 06.02.2019 - 13:16
Abone Ol google-news

<video:1230076>

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara gazetecileriyle gündem ve seçim kampanyasını değerlendirmek üzere kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Pusulada birinci sırada olduklarını hatırlatan Karamollaoğlu, "Sıralamadaki tablo umarız seçime de yansır" diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Sosyal medyayı en iyi kullanan partiyiz. Önümüzü keserler mi bilmiyorum. İyi olduğumuz alanlarda önümüz kesilmeye çalışılıyor.

Beyannamemizde iklim dostu belediyecilik var. Egzoz çıkaran arabaların yüzde 90’ı belediye arabaları. Kontrolü yapılsa havayı kirletmeyecek.

"Hile yapılmanın kapısı açılıyor"

Seçim sisteminin 15-20 öncesine kadar dünyadaki en sağlıklı seçim sistemi olduğuna inanıyordum. Zaman içinde güven kayboldu. Parmak boyası kaldırıldı. Gericilik dendi, bu kalmalıydı. Boya Birden çok oy kullanmanın önüne geçiyor.

Geçen seçimlerde YSK bendeki güveni tamamen sarstı. Hile yapılmanın kapısı açılıyor. Benim elektronik ortama güvenim yok. Biri geri kafalığa bak diyebilir.  'Kolaylık mı güvenilirlik mi' deseler, güvenirlik derim.

Cumhurbaşkanı en aktif rol oynayan insan. Diğer partilerin adı bile anılmıyor. Attığımız adımlar engellenmeye çalışılıyor, elimizdeki imkanların dahi kullanılmasına izin veriliyor. İftira atılıyor ve seçim gündemi değiştirilmeye çalışılıyor.

Sayın Erdoğan hangi sıfatla konuşuyor bilmemiz gerek. Bu bir adaletsizlik. Cumhurbaşkanı olduktan sonra parti kimliği çıkmalı çünkü gördük ki adaletsizlik oluyor. Rakibi yok.

Tek başımıza seçime gidiyoruz. Kimsenin lehine çekilmiş değiliz."

BASKI KURDULAR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Sülün Osman filminiz sinemalarda gösteriliyordu ama kaldırıldı. Bunun gibi başka çalışmalar da gelecek mi? sorusuna şu yanıtı verdi;

Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar. O kadar sade, o kadar basitti ki, kimseye parti olarak atıfta bulunmuyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler