CHP'den Mehmet Fatih Bucak açıklaması: En uygun aday

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CNN Türk'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. CHP'li Torun, Mehmet Fatih Bucak'ı neden aday gösterdiklerini açıkladı.

Yayınlanma: 10.02.2019 - 11:06
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP’nin Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aday gösterdiği Mehmet Fatih Bucak hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Bucak’ın adaylığını MYK’nın gündemine getireceği ile ilgili sözlerini değerlendirerek, Bucak’ı neden aday gösterdiklerini CNN Türk’te Dicle Canova’ya anlattı.

Seyit Torun, Bucak’ın adaylığı ile ilgili açıklamasında “Urfa il örgütümüzün, milletvekilimiz, il başkanımız, ilçe başkanlarımız ve yönetimlerimizin bu konuda ortak bir kararı vardı. Orada da en uygun aday olduğu, seçimde başarılı olacağı yönünde bir bilgi ile hareket ettik ve adaylaştırdık. Tabiki arkadaşlarımızın düşüncesine saygı duyuyorum. Biz sosyal demokrat partiyiz. Tartışırız, elbetteki belli değerlendirmeler yaparız. Ama sonuçta mutlaka bir araya geliriz ortak paydada buluşuruz” dedi.

Öte yandan Seyit Torun, Dicle Canova’nın “Sahaya yansımaz mı diyorsunuz?” sorusuna ise “Kesinlikle yansımaz” dedi. (Gazete Duvar)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler