207 ülke naklen yayınlayacak

Bundesliga'da haftanın maçı Borussia Dortmund ve Bayern Münih arasında Signal Iduna Park'ta oynanacak.

Yayınlanma: 23.11.2013 - 14:06
Abone Ol google-news

Bu akşam saat 19.30'da başlayacak maçta lider Bayern Münih zorlu Borussia Dortmund deplamanına çıkacak. Lider Bayern Münih ile aralarında 4 puan bulunan Borussia Dortmund Bayern Münih'i yakalamak istiyor. Maç öncesi iki takımda da sakatlar var. Ev sahibi Dortmund'da Piszczek, Subotic, Hummels ve Schmelzer gibi önemli isimler sahada yer alamayacak. Lider Bayern'de ise Ribery, Schweinsteiger, Badstuber ve Shaqiri gibi önemli isimler sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.
Her iki takımda da müthiş yıldızlar var. Bayern Münih takımında Müller, Robben ve daha birçok oyunu değiştirecek etkili isimler varken Borussia Dortmund takımında ise Lewandowski, milli yıldızımız Nuri Şahin ve daha birçok başarılı yıldız var.
Dev derbi öncesi teknik direktörler arasında da çekişme yaşanacak. Jürgen Kloop mu yoksa Pep Guardiola mı? Kloop,Guardiola'nın takımına karşı ikinci maçında karşı karşıya gelecek.En son Almanya Kupasını kazanan moralli Dortmund karşısında keyifli bir müsabaka bizleri bekliyor.
Borussia Dortmund-Bayern Münih maçını FIFA üyesi 209 ülkeden 207'si naklen yayınlayacak. Yayınlamayan ülkeler ise Kuzey Kore ve Pakistan.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler