İlgezdi: Deprem öncesi binaları yenileyeceğiz

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi, 31 Mart seçimleri öncesi yerel medya temsilcileri ile çalışma ofisinde bir araya geldi.

Yayınlanma: 13.02.2019 - 17:00
İlgezdi: Deprem öncesi binaları yenileyeceğiz
Abone Ol google-news

Yerel basının medya sektörünün gerçek emekçileri olduğuna vurgu yapan İlgezdi, geride kalan 2 dönemlik hizmetleriyle ilgili olarak da, "CHP Ataşehir'de sosyal hayatın ve yeşil alanın teminatıdır. Çalışma dönemimde 1 milyon metrekare park bahçe yeşil alan ürettik. Son olarak taşınacak Hal arazisinin de yüzde 50'sinin yeşil alan olması için çaba sarf ettik" dedi.

Ferhat Paşa mahallesindeki Necmettin Erbakan parkı için bile yargılandıklarını söyleyen İlgezdi, "Halka yeşil alan yaptığım için yargılanıyorum. Ayrıca 45 kuruşluk bir maddi hata yüzünden mahkemeye verildim. Ataşehir'de CHP'nin yarattığı ortamdan korkanlar bizi farklı mecralarda durdurmaya çalışıyorlar. Ferhatpaşa Yeni Sahra ve daha birçok mahalledeki imar girişimlerimiz Büyükyehir tarafından durduruluyor.

Halk da bu konuyu yanlış anlıyor. 1/5000'lik planları Büyükşehir yaptı. Barbaros Yenisahra 1/5000'lik planlarını Büyükşehir yaptı. Biz de1/1000'likleri hazırlayarak Ak Parti ve CHP meclis üyelerinin oy birliğiyle meclisimizden geçirdik. Plan Büyükşehirde 7 ay kaldı. Planı iptal ettiler. Yazık değil mi Yenisahra'ya, Barbaros'a? Bunların plan yapmaya niyetleri yok. Evet plan farklı. Ben planı şeffaf yaptım, halkla yaptım, STK'larla yaptım, muhtarlarla yaptım.

Hiçbir planı gizli yapmadım Bizim derdimiz olası bir İstanbul depremi öncesi Ataşehir'deki eski ve teknik açıdan yetersiz binaların bir an önce yenilenmesi." ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler