Şişli'de art arda silahlı saldırılar: 1'i ağır 3 yaralı

Şişli'de 19 Mayıs Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı saldırıda eski eşi tarafında vurulan G.K. isimli kadın hastaneye kaldırıldı. Saldırganın bir buçuk ay önce de G.K'nın bir arkadaşını kurşunlayarak yaraladığı öğrenildi. Teşvikiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise bir şahıs, tartıştığı kadına ve apartman görevlisine kurşun yağdırdı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, apartman görevlisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yayınlanma: 13.02.2019 - 21:56
Abone Ol google-news

Olay, 19 Mayıs Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde saat 20.35 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.K, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle iş yoğunluğu yaşayan arkadaşına yardım etmek için çiçekçi dükkanına gitti. G.K, dükkanın önünde çalışırken iddiaya göre, 1.5 yıl önce boşandığı Kader K., yanına gelerek belinden çıkardığı tabancayla peş peşe ateş etmeye başladı. Sağ bacağına 3 kurşun isabet eden G.K kanlar içinde yere yığılırken, eski eşi olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Haber verilmesinin ardından olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. G.K, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırgan Kader K.'nın yaklaşık 1.5 ay önce de, eski eşinin arkadaşını bacaklarından kurşunlayarak yaraladığı öğrenildi. Polis, Kader K.'yı yakalamak için çalışmalara başladı.

TEŞVİKİYE MAHALLESİ'NDE SİLAHLI SALDIRI: 1'İ AĞIR, 2 YARALI

Teşvikiye Mahallesi Ferah Sokak üzerindeki bir apartmanın önünde meydana gelen olayda ise. iddiaya göre, binada oturan S. K., ismi öğrenilemeyen erkek arkadaşı ile bina önünde tartıştı. Apartman görevlisi İ. S.'nin tartışmaya müdahale etmek istemesi üzerine ismi öğrenilemeyen erkek şahıs yanındaki silahla ateş etmeye başladı.

Silahlı saldırıda S. K. sağ bacağından, apartman görevlisi İ. S. ise boynundan aldığı kurşunlarla yaralandı. Olayı gören diğer apartman sakinleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırırken polis ekipleri çevrede delil araştırması yaptı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıs ise kayıplara karıştı. Şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler