Beyin ölümü gerçekleşen Semanur'un dayısı: Umudumuzu kesmeyeceğiz

Esenler'de, geçtiğimiz Perşembe günü teyzesiyle gittiği semt pazarında nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Semanur Culum'un hastanede tedavisi sürüyor. Dayı Culum, Semanur'un beyin ölümünün gerçekleştiğini, ancak yine de aile olarak umudu kesmediklerini söyledi.

Yayınlanma: 30.09.2014 - 17:06
Abone Ol google-news

Esenler'de, geçtiğimiz Perşembe günü teyzesiyle gittiği semt pazarında nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Semanur Culum'un hastanede tedavisi sürüyor. 6 gündür İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Semanur'un dayısı İsmail Culum, "Semanur'un beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı olarak yaşıyor. Doktorların dediğine göre beklemeye alınmış. Çocuğun ne olacağı belli değil ama, Allah'tan ümit kesilmez. Yüzde 1 de olsa şansı var. Şu an Semanur ölmedi. Basında öldü diye çıktı, ancak biz buna çok üzüldük. Basından doğru haber yapmalarını rica ediyorum. Semanur hâlâ canlı ve kalbi atıyor. Sonuna kadar bekleyeceğiz" dedi.

'TÜRK POLİSİNE GÜVENİYORUZ'

İsmail Culum, olayın çözülmesi için polisin elinden geleni yapacağına inandığını belirterek, “Semanur'un annesinin durumu da iyi değil, babası da hastanede bekliyor. İkisinin durumu iyi değil ve çok üzgünler. Semanur'un yaşaması için dua edeceğiz. İnşallah bu olay çözülür. Türk polisine güveniyoruz. Bu magandanın bulunup gerekli cezaya çarptırılmasını istiyoruz. Kendisi duyarsa gelsin, vicdanı sızlıyorsa gelip teslim olsun, cezasına katlansın" dedi.

Dayı Culum, Semanur için sonuna kadar bekleyeceklerini ve organ bağışının söz konusu olmadığını da dile getirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler