İstanbul'da yağmur trafiği

İstanbul'da etkili olan yağmur yağışı nedeniyle trafik yoğunlaşıyor. Bazı İDO seferleri iptal.

Yayınlanma: 25.11.2013 - 08:40
Abone Ol google-news

İstanbul’da gece başlayan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Büyükdere Cad. Balmumcu-Zincirlikuyu Yönü Trafik kazası (hasarlı). 1 şerit trafiğe kapalı. Bölgeye ekip sevk edildi.

İDO seferleri iptal

Vatandaşlar yağmur ve sert rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Yağmur aralıklarla devam ediyor.

TRAKYA'YA KAR GELİYOR

Devlet Meteoroloji İşleri, Trakya'ya kar uyarısı yaptı. Alınan bilgiye göre, Perşembe gününden itibaren kar yağışı bekleniyor.<br/>Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sıcaklıkların çarşamba günü en yüksek 8-10 derece arasında olacağı tahmin ediliyor. Perşembe gününden itibaren Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle Edirne ve Kırklareli'de kar bekleniyor. Soğuk havanın gece -1 ? -3 derece arasında olacağı öngörülüyor.

BAZI İDO SEFERLERİ İPTAL
    
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş, bazı deniz otobüsü seferlerini iptal etti.
     
İDO'dan alınan bilgiye göre, iptal edilen bazı deniz otobüsü seferleri ve saatleri şöyle:
     
"06.45 Bursa-Kadıköy-Kabataş, 07.00 Kabataş-Kadıköy-Bursa, 07.05 Bostancı-Kartal/Yalova ve 08.30 Yalova/Kartal-Bostancı."
 
İZMİR'DE SAĞANAK HAYATI FELÇ ETTİ

İzmir'de, sabaha karşı başlayan sağanak yağış kentte etkili oldu. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, İzmir kent merkezinde 06.00 sıralarında başlayan sağanakta, yaklaşık 1,5 saatte metrekareye 16,4 kilogram yağış düştü.
     
Alsancak Gar Kavşağı ve Cumhuriyet Bulvarı başta olmak üzere önemli geçiş noktalarında su birikintilerine yol açan sağanak, sabahın ilk saatlerinden itibaren araçların geçişini güçleştirdi. İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) ekipleri, yağışla su baskını açısından riskli bölgelerde, kontrol yaparak önlem aldı.

ANTALYA VE MUĞLA İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezi, bugün öğleden sonra Muğla sahil şeridinde, akşam saatlerinde Antalya ve batı ilçelerinde, gece yarısından sonra da doğu ilçelerinde çok kuvvetli yağış beklendiği uyarısında bulundu.
     
Bölgesel Tahmin Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede hava durumu sağanak ve gökgörültülü sağanak yağışlı geçecek.Yağışlar Muğla sahil şerinde öğleden sonra çok kuvvetli, yer yer şiddetli, Antalya ve batı ilçelerinde akşam saatlerinde, Göller Yöresi'nin güney kesimlerinde ve Antalya'nın doğu ilçelerinde gece yarısından sonra çok kuvvetli olacak.
     
Güney yönlerden kuvvetli esen rüzgar, öğle saatlerinden itibaren Bodrum-Kaş arasında, akşam saatlerinden itibaren de Alanya-Anamur arasında fırtınamsı rüzgar şeklinde esecek.
      
DENİZLERDE HAVA
      
Denizlerde rüzgar güney yönlerden 4 ile 5, öğle saatlerinden itibaren Bodrum-Kaş, gece saatlerinden itibaren Alanya-Anamur arasında 5 ile 7 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,5 ile 3 metre civarında olacak. Hava, yer yer şiddetli olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak geçecek. Görüş yağış anında 1 kilometreye kadar düşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler