Sultanbeyli yine karıştı

Sultanbeyli'de iki grup arasında dün yaşanan gerginlik bugün de devam etti. Kobani'ye yönelik IŞİD kuşatmasını protesto için gösteri yapan grup ile karşıt görüşlü grup yine karşı karşıya geldi. Protestoculara karşı çıkan gruptakilerin ellerinde bulunan sopalar dikkat çekti.

Yayınlanma: 08.10.2014 - 19:17
Abone Ol google-news

Çevik Kuvvet ekipleri iki grup arasında etten duvar örerken, yola barikat kuran gruba polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Gazdan çevredeki vatandaşlar da etkilendi.

Fatih Bulvarı üzerinde protesto gösterisi düzenleyen grup ile karşıt görüşlü grup dün birbirine girmişti. Gerginlik bugün de devam etti. Polis, dağılın uyarılarını dikkate almayan gruplara biber gazıyla müdahale etti. Polise taşlarla karşılık veren protestocular ara sokaklara dağıldı. Bir süre sonra yeniden ortaya çıkan grup, yola ateş yakarak barikat kurdu. Grup, çevredeki banka ve işyerlerinin de camlarını kırarak zarar verdi. Polis, gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Olaylar sırasında çevredeki vatandaşlar da gazdan etkilendi.

KUCAKLARINDA BEBEKLERİYLE KAÇTILAR

Olayların ortasında kalan 2 kadının, kucaklarındaki bebekleriyle koşar adım kaçarak uzaklaşmaya çalıştığı görüldü. Yaşlı bir kişi de kaçarken yere düştü.

BANKA ÇALIŞANLARI MAHSUR KALDI

Bir banka şubesinin çalışanları da içeride bir süre mahsur kaldı. Polisin grubu uzaklaştırmasıyla, çalışanlar bankadan çıkarak olay yerinden ayrıldı. Olaylar sırasında birçok işyeri zarar gördü.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler