Asım Bayram'ın eşi katil zanlısı çıktı: Canlı yayında gözaltı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca emlak zengini Asım Bayram'ın öldürülmesine ilişkin yazılı açıklama yapıldı. 49 gündür kayıp Asım Bayram'ın sırlarla dolu cinayeti çözüldü. Bugün canlı yayın sırasında Asım Bayram'ın birlikte yaşadığı eşi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 13.03.2019 - 11:02
Abone Ol google-news
<video:1292117>

Cinayetle ilgili 4 kişinin gözaltında olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı üzerine, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan araştırmalarda olay tarihinde kayıp şahıs Asım Bayram ile uluştukları ve bir süre birlikte dolaştıkları anlaşılan M.G. isimli şahıs, aynı tarihten itibaren takibe alınmış olup, bu şahıs hakkında delil araştırmasına başlanmıştır. 11 Mart 2019 günü Kepez İlçesi Varsak ormanlık alanda yeni kazılmış bir alanın bulunduğunun ihbar edilmesi üzerine, ihbara konu yerde yapılan kazıda 8 parçaya bölünmüş bir erkek cesedinin toprağa gömülü vaziyette bulunduğu tespit edilmiştir. Otopsi sırasında DNA incelemesi için alınan örnekler ile adı geçen kayıp şahsın yakınlarından alınan kan örnekleri aynı gün kurye aracılığıyla incelenmek üzere Ankara Kriminal Polis Laboratuvarına gönderilmiş olup, 12 Mart 2019 tarihinde yapılan DNA incelemesi sonucu bulunan cesedin Asım Bayram'a ait olduğu tespit edilmiştir. Söz konusu öldürme olayına iştirak ettikleri iddia edilen, aralarında M.G. isimli şahsın da bulunduğu 4 şüpheli aynı gün gece saatlerinde gözaltına alınmış ve evlerinde gerekli arama ve inceleme işlemleri yapılmıştır."



49 gündür kayıp Asım Bayram'ın sırlarla dolu cinayeti çözüldü. Canlı yayına gelen ihbar sonucu Kepez'de ormanlık alanında yapılan çalışmalar sonucu Asım Bayram'ın cesedi 8 parçaya bölünmüş olarak bulundu. Bugün canlı yayın sırasında Asım Bayram'ın birlikte yaşadığı eşi gözaltına alındı. İşte Asım Bayram cinayetinde ortaya çıkan şok detaylar:

Emlak zengini olan 82 yaşındaki Asım Bayram, Antalya'da kaybolmuştu. Müge Anlı'nın programında konu gündeme gelince Asım Bayram'la ilgili arka arkaya yeni gelişmeler yaşandı. Programa gelen bir ihbarla da Asım Bayram'ın cesede ormanlık alandı bulundu. Cesedin 8 parçaya bölünmüş olması yaşlı adamın korkunç bir cinayete kurban gittiğini ortaya koydu.

Katil zanlılarının şok itirafları
Cesedin bulunmasının ardından olayla ilgili olarak 4 kişi tutuklandı. Bu kişilerin verdikleri ifadeler olayın detaylarını ortaya çıkardı. Katil zanlıları Asım Bayram'ı para dolu çantasına ulaşmak için öldürmüşler. Çantayı ele geçiremeyen zanlılar, onu öldürüp cesedini 2 gün evde saklamışlar. Cesedi 8 parçaya bölen zanlılar o parçaları ormana gömmüşler.

Eşi canlı yayında gözaltına alındı
Asım Bayram'ın cinayetiyle ilgili olarak bugün canlı yayında bir gözaltı daha oldu. Müge Anlı'nın programına gelen emniyet ekipleri, Asım Bayram'ın imam nikahıyla 2 yıldır birlikte yaşadığı eşi Ferluga Karatuğ'u gözaltına aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler