Servis aracı devrildi: 17 öğrenci yaralı

Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde bu sabah saat 08.30 sularında öğrencileri taşıyan servis aracı devrildi. Kazada araç sürücüsüyle birlikte 17 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

Yayınlanma: 25.11.2013 - 14:08
Abone Ol google-news

Çınarcık’ta bulunan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne öğrencileri taşıyan M.Y. (42) yönetimindeki 77 S 433 plakalı servis aracı, Çalıca Kalıcı Konutları Mevkiinde virajı alamayarak devrildi. Hemen olay yerine ambulanslar sev edildi. Araçta bulunan 11 öğrenci olay yerine gelen ambulansla Çınarcık Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken 6 öğrenci ve araç sürücüsü de Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çınarcık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 11 öğrenci ile Yalova Devlet Hastanesi’ndeki 3 öğrenci ve araç sürücüsünün taburcu edildiği öğrenildi.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman kaza haberini alır almaz hemen olay yerine gitti. Buradan da hastaneye geçerek öğrencileri ziyaret etti ve durumları hakkında bilgi aldı. Yalova Devlet Hastanesi’nde müşahide altında tutulan öğrencilerden Eda Akçura’nın (16) bacağında kırık, Ayşegül Daştan’ın (15) dudağında yarık ve Ayşenur Peçe’nin (16) belinde zedelenme olduğu öğrenildi.

Kazada taburcu edilen öğrencilerden Sanem Can’ın (16) da kolunda kırık olduğu öğrenildi. Hastane önünde basın mensuplarına açıklamada bulunan Müdür Yurtman, “Saat 08.30 civarında Çınarcık ilçesinde bulunan Yalova Sağlık Meslek Lisesi’ne öğrencileri taşıyan servis giderken Çalıca Konutları Mevkiinde viraja girerken yerin kayganlığından dolayı araç devrildi ve çukura düştü. Orada öğrencilerimiz vardı. 11 tane öğrencimiz Çınarcık Devlet Hastanesi’ne, 6 öğrencimiz de Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şu an itibariyle 11 öğrencimiz Çınarcık Devlet Hastanesi’nden taburcu edildi. Yalova Devlet Hastanesi’nden de 3 tane arkadaşımız ayrıldı. Şu anda 3 öğrencimiz yatıyor. Bir öğrencimizin kolu kırık, birinin bacağı kırık alçıda, yatıyor. Birinin dudağı patlamış, dikiş atılacak. Bir öğrencimizin de belinde bir sıkıntı var. Tomografi sonucunda ne olduğu belirlenecek. Hepimize geçmiş olsun. Hiçbirinin hayati tehlikesi yok” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler