Abdurrahman Dilipak'ın paylaşımı sosyal medyada olay oldu

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından takipçilerini şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Dilipak'ın paylaştığı 'genç kız' videosunun altına çok sayıda yorum geldi.

Yayınlanma: 16.03.2019 - 14:21
Abone Ol google-news
<video:1297754>

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın Twitter hesabından yapılan paylaşım takipçilerini şaşırttı. Genç kızların bulunduğu videonun altına çok sayıda yorum geldi.

<haber-yatay:1283433>

Dilipak 30 dakika sonra eleştiriler yükselince, "Biraz önce Rt ettiğim klipteki kuzular gençliğimizin halini göstermek içindi. Ne yazacağımı bilemediğim için bir şey yazamadım. Heyhat" diye yeni bir paylaşım yaptı. Ama Dilipak'ın 'retweet demesine rağmen videoyu kendi hesabına yüklemesi dikkatlerden kaçmadı.

8 Mart'ta kadınlara saldırmıştı

Dilipak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kaleme aldığı yazıda kadınlara yönelik çirkin ifadeler kullanmıştı. Dilipak, "Bizde 8 Mart 2016’da 'Feminist Gece Yürüyüşü' ile önce feminist gösteriye, ardından gay ve lezbiyenlerin, fahişelerin sokaklara çıktıkları bir gösteriye döndü. Bunların aile diye bir meseleleri yok. 'İffet'le dalga geçiyorlar, fahişelikten yanalar. Bunu özgürlük olarak görüyorlar" diye yazmıştı.

İşte Dilipak'ın paylaştığı videodan kareler:

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler