Nihal Olçok hesap sormaya devam ediyor... "Neyle neyi takas ettiniz"

15 Temmuz'da eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Twitter hesabından, Atatürk Kültür Merkezi ihalesinin Fettah Tamince'ye verildiğine dair haberi paylaşarak, "İhale verildi. BU MUDUR??? Neyle, neyi takas ettiniz?" diye sordu.

Yayınlanma: 19.03.2019 - 18:22
Abone Ol google-news

Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan haberinde yargıdaki FETÖ borsası iddialarını dile getirmiş, iki savcının konuyla ilgili soruşturma kapsamında açığa alındığını duyurmuştu. Haberimizin ardından 15 Temmuz’da darbeciler tarafından Boğaz Köprüsü’nde vurularak şehit olan Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, açığa alınan Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt için çok sert sözler sarf etmişti. Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kaça sattınız 250 şehidi" ifadelerini kullanmıştı.

<haber-dikey:1300166,973420,973309>

“NEYLE NEYİ TAKAS ETTİNİZ”

Odatv'nin haberine göre, Nihal Olçok, Twitter hesabından ayrıca, Atatürk Kültür Merkezi ihalesinin Fettah Tamince'ye verildiğine dair haberi paylaşarak, "İhale verildi. BU MUDUR??? Neyle, neyi takas ettiniz?" diye sordu.

Nihal Olçok'un eşi AKP’nin reklamcısı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok 15 Temmuz darbe gecesi hayatını kaybetmişti.

 

 

 

“SÖYLE ULAN KAÇ PARAYA SATIN ALDIN ŞEHİTLERİMİZİN KANINI”

Nihal Olçok ile aile dostluk bağları olduğu bilinen, "Ertoşi Aşireti" mensubu yazar, Yiğit Caner Ertoşi de Fettah Temince için ağır sözler geldi. “Senin gibi hemşehrim olduğu için utanıyorum” diyen Ertoşi şu ifadeleri kullandı:

“Hemşehrim olduğun için utanıyorum, azıcık cinsiyetinden ötürü erkeklik kaldıysa eğer, sen söyle, onlar söylemez, söyle ulan kaç paraya satın aldın şehitlerimizin kanını!?

Şunu her kes iyi bilsin, Nihal Olçok yalnız değildir, biz hayatta olduğumuz sürece canımızı onun için hibe etmeye tek kelam etmeden hazırız, o Türkiye'nin emaneti sadece o değil bütün şehit yakınlarımız için yapmayacağımız hiç bir fedakarlık yoktur.! Hele ki böyle kansızlara susacak ağız da bunlardan daha yavaş atan kalp atışları da vermedi bize Allah!

Ha FETULLAH bağışlanmış kah FETTAH ! Bu insanların kanı boşuna mı döküldü, boş yere mi verildi tüm bu canlar? Satılmış ruh ve bedenlere dur deme vakti bugün! Yarın yok!”

Nihal Olçak da, sosyal medya hesabından Ertoşi’nin sözlerine “CAN CANERİM.” diye şeklinde verdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler