Bahçeli: Atalarımızın "Ya istiklal ya ölüm" diyerek kurduğu cumhuriyeti "ya patates ya soğan" diyerek tartışmaya açtırmayız

MHP Lideri Devlet Bahçeli Isparta'da yaptığı konuşmada "Atalarımızın 'Ya istiklal ya ölüm' diyerek kurduğu cumhuriyeti 'ya patates ya soğan' diyerek tartışmaya açtırmayız." dedi.

Yayınlanma: 20.03.2019 - 14:53
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Isparta'da düzenlediği mitingde konuştu. Partisinin Isparta adaylarını tanıtarak, destek isteyen Bahçeli, konuşmasında özetle şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizi ekonomik ambargo uygulamakla tehdit ettiler, diplomatik baskı kurmaya yeltendiler. Küresel finans baronlarının milli ekonomimizi tehdit etmelerine sessiz kalıp hükümeti suçladılar. "Ya istiklal ya ölüm" diyerek kurduğumuz cumhuriyeti "ya patates ya soğan" diyerek tartışmaya açmayız.Teslimiyete göz yummayız, tavize izin vermeyiz. Milli bekamıza sahip çıkmak için güç birliği yapıyoruz. Kılıçdaroğlu'nun PYD'yi terör örgütü olarak görmemesini çok vahim buluyoruz. 

CHP'ye ve İP'e oy verenlere sesleniyorum; zillet ittifakına gelin siz de tavır koyun. Bu CHP Atatürk'ün CHP'si değildir, bu İP iyi falan hiç değildir. Cumhur İttifakı hepimize yeter, hepimizi muhabbetle kucaklar. Gelin güçlü Türkiye'ye hep beraber koşalım. Bölücübaşının heykelini dikmek isteyen teröristlere müsaade yoktur.

Bize göre belediyecilik hoşgörüdür, insanlara dokunmaktır. Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde insan vardır, aile vardır. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Bir insan için kalp neyi ifade ediyorsa toplum için de kadın odur. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak için en az 5 yıl daha hizmete devam diyoruz. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler