Çavuşoğlu: Maduro 'Dizi sayesinde Müslüman olacağım’ dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Diriliş Ertuğrul’un ekibi Alanya'da düzenlenen Gençlik Söyleşisi’ne katıldı. Çavuşoğlu, “Eylül ayında Venezüella’ya gittiğim zaman ikili görüşmeleri yaptım. Maduro ‘bu dizi gerçek İslamiyet'i öğretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım’ dedi” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 21.03.2019 - 19:30
Abone Ol google-news

Antalya'da Turizm Merkezi Belek'teki bir otelde Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Katrugalos ile ortak basın toplantısı katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu buradan da Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde Üniversiteli Aktif Gençlik tarafından organize edilen Gençlik Söyleşileri katıldı.

<haber-dikey:1121216,1090306>

Bakan Çavuşoğlu’na TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un ekibi eşlik etti. Diriliş Ertuğrul ekibi ve Bakan Çavuşoğlu dönem kıyafetlerini giyerek atlar üzerinde gelen bir grubun oluşturduğu kortejle alana girdi.

'VİDOYU GÖSTERDİM, ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA AYAĞA KALKTI'

Diriliş Ertuğrul’un senarist ve yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın ''Bugün Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro dizimizi izliyor” ifadeleri üzerine Bakan Çavuşoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Eylül ayında Venezuela’ya gittiğim zaman ikili görüşmeleri yaptım. Ondan sonra seti son ziyaretimdeki videoyu gösterdim. Çığlık çığlığa ayağa kalktı. Önce dizideki tek tek isimleri saydıktan sonra sakinleşti ve sonra dedi ki bu dizi gerçek İslamiyet'i öğretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım dedi. Bunları duyunca gurur duyuyoruz ve mutlu oluyoruz.”

<haber-yatay:1087629,1085916>

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler