Beyazıt'ta 3 kişinin yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoför serbest

İstanbul Beyazıt'te yaya yoluna girerek biri ağır 3 kişinin yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Yüksel Kostuk adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kazada İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Mine Sarsağ Gümüş'ün iki ayağı da koptu.

Yayınlanma: 22.03.2019 - 11:57
Abone Ol google-news

<video:1306013>

İstanbul Beyazıt'taki kazaya neden olan özel halk otobüsü şoförü 'birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek' suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bu arada yaralılardan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Mine S.G.'nin iki ayağının koptuğu ve hayati tehlikesinin olduğu da bildirildi.

Dün meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir halk otobüsü yayay yoluna girmiş ve çaprığı 3 kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

Yaralılardan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Mine S.G.'nin iki ayağının koptuğu ve hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

16 aracın da hasar gördüğü kaza sonrası otobüs şoförü gözaltına alınmıştı. Şoför ilk ifadesinde, araçta teknik bir sorun olduğunu, gaz pedalının takılı kalması sonucunda kazanın gerçekleştiğini söylemişti.

ŞOFÖR ADLİ KONTROLLE SERBEST

Beyazıt'ta 3 kişinin yaralandığı kazaya sebep olan ve tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen özel halk otobüsü şoförü Yüksel Kostuk adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beyazıt'taki kazaya neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli Yüksel Kostuk, savcılıkça "Birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek " suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nce sorgulanan şüpheli Yüksel Kostuk adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak mağdurlar, şüpheli şoförün tutuklanmamasına itirazda bulundu. İtiraz, üst mahkemece değerlendirilecek.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİNİN BACAKLARI KOPTU

Kazada 65 yaşındaki Çin vatandaşı Cuichan Zhou, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Mine Sarsağ Gümüş yaralanmıştı. Gümüş'ün iki ayağının koptuğu hayati ve tehlikesinin olduğu belirtilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler