Muhabirimiz Zehra Özdilek’e Göktepe ödülü

22. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’ni kazananlar belli oldu. Gazetemiz muhabiri Zehra Özdilek, Yazılı Haber dalında ‘Zindaşti bombası’ haberiyle ödüle layık görüldü.

Yayınlanma: 22.03.2019 - 21:38
Abone Ol google-news

Evrensel Muhabiri Metin Göktepe ve görevi başında yitirilen gazetecilerin anılarını yaşatmak, genç gazetecileri gerçekleri esas alan bir habercilik konusunda özendirmek amacıyla ilki 1998 yılında verilen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’nin bu yıl düzenlen 22’ncisinde kazananlar belli oldu.

Bu yılki yarışmada Yazılı Haber Ödülü’nü, gazetemiz muhabiri Zehra Özdilek, 5 Mart 2019 günü manşetten yayımlanan ‘Zindaşti bombası’ haberiyle kazandı. Haber, skandal bir kararla tahliye olduktan sonra kayıplara karışan İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti ile Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun ilişkisini bekleyen fotoğrafı konu alıyordu.

Yarışmada Görüntülü Haber Ödülü’ne “Cumartesi Anneleri” haberiyle Fox TV ekibi Sevgi Şahin ve Mustafa Soybaş, fotoğraf ödülüne ‘Cumartesi anneleri ve gazeteciler’ başlıklı fotoğrafıyla Artı Gerçek internet sitesinden Rıfat Doğan, Yerel Gazetecilik Ödülü’ne ‘Princess casinoda öldürülen Özbek kadının 1 Lari değeri yok mu?’ başlıklı haberiyle Rize Nabız Gazetesi’nden Gençağa Karafazlı, Jüri Özel Ödülü de 3. havalimanı haberiyle Artı TV’den Fatma Yörür ve Özgür Söylemez değer görüldü.

<haber-yatay:1277780>
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler