Emin Çapa'yı çıldırtan haber: Teflon iktidar

Ekonomist Emin Çapa, Halk Tv'de Ayşenur Aslan ile beraber çıktığı programda Demirören Medya'ya bağlı Hürriyet, Milliyet, Posta, Cnn Türk ve Vatan internet sitelerinde aynı anda imzasız 5 aynı manşetin çıkmasına sert tepki gösterdi.

Yayınlanma: 26.03.2019 - 13:24
Abone Ol google-news
<video:1313985>

'Kurdaki hareketin perde arkası' başlıklı haberde metnin kaynaksız verilmesi ve dış güçlerin suçlanması üzerine Çapa şu yorumu yaptı: "Teflon iktidar. İyi olan her şey bu iktidardan kötü olanlar dış güçlerden. Ben artık bunun sınırına geldiğini düşünüyorum. Hepimizi aptal yerine koymanın da sınırına geldik. Burada başka faktörler de var. İktidar tarafı açısından bakarsak bunun sınırına geldik. Beka meselesinin ana nedeni de bu. Ne bekası... Yerel seçim ya... Kanalizasyondan sudan çöpten sorumlu ya yerel seçim... Demek ki esasında Türkiye'nin bekası değil birilerinin bekası söz konusu.

<haber-yatay:1311919>

 

Ondan da bize ne. Bizi ilgilendiren kişilerin değil Türkiye'nin bekası. Açık söyleyeyim beni Erdoğan'ın bekası hiç ilgilendirmiyor. Sayın Bahçeli'nin sayın Kılıçdaroğlu'nun sayın Akşener'in bekası da hiç ilgilendirmiyor. bunların Türkiye için bir hayalleri var onu gerçekleştirmek istiyorlar. Bende o ideali benimsiyorsam hangisininkini benimsiyorsam ona oy vereceğim. Beni Türkiye'nin bekası ilgilendirir. Beni çocuklarımın gençlerin geleceği ilgilendirir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler