AKP'li başkandan seçmene tehdit

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen AKP’li Osman Topaloğlu ilçede kendisine oy vermeyen MHP’li seçmenleri tehdit etti.

Yayınlanma: 02.04.2019 - 13:32
Abone Ol google-news
<video:1326183>

İttifak gereği MHP’nin belediye başkan adayı çıkarmadığı ve AKP’li mevcut belediye başkanı Osman Topaloğlu’nu desteklediği Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde MHP tabanı ittifaka uymadı ve Topaloğlu’nun en büyük rakibi olan İYİ Parti adayı Ahmet Topal’ı destekledi.

Topaloğlu’nun yüzde 63 oy ile yeniden seçildiği ilçede, 2014 Yerel Seçimlerinde MHP yüzde 34 oy almıştı. Bu sefer aynı oranda oyu İYİ Parti adayının alması üzerine ittifakın tabana yansımadığını düşünen AKP’li Topaloğlu, daha önce 24 Haziran seçiminde yaptığı tehdidi bu sefer 31 Mart gecesi yaptı.

Yeniçağ'da yer alan habere göre; 31 Mart akşamı partililere bir konuşma yapan Topaloğlu, kendisine oy vermeyen MHP’lileri kastederek, ‘’ Malum mahallelerde sıkıntılar. O sıkıntı yıllardır geliyor. Biz bu dönem düzelir diye umut ettik. Bize öyle dediler. Ama öyle olmadı. Bundan sonra da ona göre davranacağız. Bunu böyle bilsin. Herkes bilsin. ‘’ dedi. Seçim sonuçlarını gösteren listeleri tek tek inceleyeceğini belirten Topaloğlu, ‘’ 2014 ve 2019 arasındaki değişimlere bakacağım. Öyle oy vermeyeceksin, beton yol alacaksın. Yok böyle bir şey bundan sonra. Bundan sonra oyu veren en önce hizmeti alacak. Diğerleri en sonda alacak" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler