Prandelli'den 4-0'lık yenilgi sonrası 'manidar' açıklama

Galatasaray Teknik Direktör Prandelli 4-0'lık Dortmund yenilgisi sonrası çok tartışılacak açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 23.10.2014 - 00:26
Abone Ol google-news

4-0''lık yenilgi sonrası Prandelli, göreve süper ligde 4. yıldız için getirildiğini de söyleyerek "Hedefimiz Süper Lig'de şampiyonluk" dedi.

Maçın ardından D-Smart'ın canlı yayınında soruları yanıtlayan İtalyan Hoca, "Süper Lig Şampiyonlar Ligi'nden önemli" dedi.
 
Prandelli, Dortmund yenilgisini  "Onlar iyi koşan, yıllardır birlikte oynayan ve Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen bir takım. Bizim ise gelişmemiz, gelişme göstermemiz gerekiyor" diye özetledi.
 
"LİG DAHA ÖNEMLİ"

Olcan, Bruma ve Veysel'in kadroya alınmama sebeplerinin sorulması üzerine ise İtalyan Hoca, dışarıda olanların her zaman daha iyi gibi gözüktüğünü vurgulayarak "Bruma'nın hafif bir sakatlığı vardı. Olcay Fenerbahçe'ye karşı 2 gün önce dişini sıkarak oynadı, küçük bir sakatlığı vardı. Olcan'ı lig daha önemli olduğu için lige sakladım. Veysel'i de dinlendirmek istedim, herkes için koşan, çok mesafe kateden bir oyuncu" dedi

ALTINTOP: HADDİMİZİ BİLİYORUZ

Hamit Altıntop, ''Üzüntülüyüz. Hedefimiz Dortmund ile kafa kafaya gitmek değil. Haddimizi biliyoruz'' diye konuştu

Burak Yılmaz da, ''Taraftarlarımızdan böyle bir ağır yenilgi için özür dileriz. Asıl hedefimiz Başakşehir maçı'' yorumunu yaptı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler