İstanbul'da 'sıradan' bir sabah: 30 santimetreyle kurtuldu

Barbaros Bulvarı'nda bir vinç otomobilin üzerine devrildi. Üzerine vinç devrilen aracın içindeki sürücü, 30 santimetreyle kurtulduğunu söyledi.

Yayınlanma: 23.10.2014 - 09:31
Abone Ol google-news

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndan Boğaziçi Köprüsü istikametinde sabah saatlerinde yol kenarı peyzaj çalışması yapan vinç devrildi. Vincin üzerine devrildiği otomobil büyük hasar görürken yoldan geçen bir aracın da arka camı kırıldı.

Otomobili hasar gören sürücü Recep Cengiz, "Sabah trafiği ben yolumda hafif hafif gidiyordum. Üstten geldiği için çok fark edemedim ama  bir gürültü geldi. Ben 30 cm ile kurtuldum. Hemen aracımdan dışarı çıktım. Başımıza neyin geldiğini o zaman gördüm. Bu tedbirsizliğin göstergesi. Vinç kelebeklerini açmadan hareket etmiş. Zemin de toprak olunca devrilmiş. Ben araçta tektim. Olayın yek iyi tarafı yaralanan veya ölenin olmaması" dedi.

Kaza nedeniyle Barbaros Bulvarından Boğaziçi Köprüsü istikametine trafik verilmezken, Boğaziçi Köprüsü'nden Beşiktaş katılımında ise trafik yoğunluğu oluştu. Yola devrilen tonlarca ağırlıktaki vinci kaldırma çalışmaları devam ediyor.

İBB'DEN AÇIKLAMA

Bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Barbaros Bulvarı Yıldız Köprü katılımı Kaza nedeniyle trafiğe kapalıdır. Alternatif güzergahları tercih ediniz" ifadelerine yer verildi.

Boğaziçi Köprüsü yolunda vinç devrildi - VİDEO


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler